stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tamara spet dojila pred vsemi in razjezila oboževalce

10. 2. 2017; 08.35
Avtor: K.A.
Tamara Ecclestone

Tamara Ecclestone foto: Vir: Profimedia

Lepa zvezdnica Tamara Ecclestone se ne ozira na zlobne komentarje in zatrjuje, da bo svojo ljubko hčerko dojila vse do petega leta starosti.

Bogata dedinja Tamara Ecclestone (32) vse od rojstva hčerke Sophie (2) poudarja kako zelo pomembno je dojenje. Na svojem instagramu tako redno objavlja fotografije svoje ljubke hčerke, med drugim pa s svojimi oboževalci deli tudi trenutke dojenja. In prav zaradi teh fotografij jo oboževalci pogosto napadajo, saj so prepričani, da ji takšnih trenutkov resnično ne bi bilo potrebno deliti s celim svetom. "Zahvaljujem se fotografinji, ki je ovekovečila ta čudovit trenutek. Hvala ti, ker deliš dalje to čudovito sporočilo, to je do zdaj moja najljubša fotografija. Dojenje je močno sporočilo ljubezni, a je žal tako, da je za večino povsem normalno, da je te stvari treba skrivati. Želim si, da bi bilo dojenje sprejeto kot nekaj povsem normalnega," je pod fotografijo na instagramu zapisala Tamara.

Tamara je velika zagovornica dojenja, pred časom je dejala, da bo svojo hčerko Sophio dojila vse do petega leta starosti. Zaradi takšnih in podobnih izjav je bila deležna številnih negativnih komentarjev, a se na zlobne napise ne ozira kaj dosti.

prejšnji članek
FOTO: Katera slavna pevka ima tako bujno oprsje?
Svet slavnih
FOTO: Katera slavna pevka ima tako bujno oprsje?
naslednji članek
Voditeljica POP TV odšla na toplo
Svet slavnih
Voditeljica POP TV odšla na toplo