zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

Ant McPartlin Svet24.si

TV zvezdnik aretiran: vozil pod vplivom, ...

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Maja Martina Merljak uspela ukrotiti svojega moža
| K.A.

Maja Martina Merljak uspela ukrotiti svojega moža

V drugi oddaji šova Zvezde plešejo se je igralka Maja Martina Merljak predstavila z zahtevnim jivom in tudi tokrat pokazala, da ji gredo plesni koraki odlično od nog. Kaj pa so po videnem povedali sodniki?

Kot zadnja sta se v drugi oddaji šova Zvezde plešejo predstavila Maja Martina Merljak in Miha Perat. Na plesnem parketu sta nastopila z energičnim jivom, ki vsekakor zahteva veliko kondicijske pripravljenosti, Maja Martina in Miha sta vse skupaj postavila na zares visoko raven in v svojo koreografijo dodala tudi nekaj akrobatskih vložkov. Lado Bizovičar je bil po njuni točki več kot navdušen. “Vaje so očitno točki dale meso. Maja opazil sem, da tudi med zahtevnimi koraki ostaneš igralka, kar se mene tiče je bil to eden boljših nastopov večera." Sledil je hladen tuš Andreja Škufce, ki v drugi oddaji priljubljenega šova še vedno kaže svojo strogost. “Veliko plesnega jiva, ki mora delovati hitro, lahkotno, a to ti danes ni ravno uspelo.”

Katarina Venturini, ki v sodniški četverici velja za najbolj dobrohotno, je pohvalila njene odlične odzive na plesalčevo vodstvo in ji svetovala naj v prihodnje malo bolj pazi na stopala.

Kot vedno, pa nas tudi tokrat s svojim komentarjem ravnodušnih ni pustila Nika Urbas Ambrožič. “Maja, s tvojim poskokom in ploskom si postavila stališče in svojega moža odlično ukrotila." Ocene, ki sta ju dobila Maja Martina in Miha, so bile tudi tokrat visoke, Nika in Lado sta jima dala osmici, Katarina sedem in Andrej štiri.

Preberite še, kako so se na družbenih omrežjih spravili na Iryno Osypenko Nemec.

Foto: Marko Vavpotič / M24.si - Maja Martina Merljak in Miha