Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vojvodinja Kate Middleton presenetila s svojim videzom

7. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
William in Kate - naj bi imela težave tudi med rjuhami

foto: Profimedia

Takšne je niste vajeni!

20. maja bo večno zvestobo milijonarju Jamesu Matthewsu obljubila mlajša sestra vojvodinje Kate Middleton, 33-letna Pippa Middleton. V zadnjem obdobju pa ji je v največjo oporo ravno njena starejša sestra, ki je pretekli teden skupaj z možem princom Williamom spoznala člane Pipine nove družine, pred dnevi pa je v javnost prišla informacija, da sta si sestri privoščili tudi zaseben smučarski vikend pobeg. 

Včeraj so vojvodinjo ujeli v nekoliko drugačni podobi, ki je pri njej v zadnjih letih zagotovo niste vajeni. Predvidevamo, da se je za to potezo odločila, ker mora veliko časa preživeti z bodočo nevesto, ob tem pa potrebuje nekaj zasebnosti. Kate so namreč ujeli v predelu zahodnega Londona, kjer ima Pipa svoje londonsko domovanje. Oblečena je bila popolnoma vsakdanje in ni niti za trenutek spominjala na vedno do potankosti urejeno in modno vojvodinjo. Pleten bel pulover, črne oprijete kavbojke in klasični športni čevlji - nekaj, kar po svetovnih ulicah nosijo tudi številne najstnice. Svojo identiteto je poizkušala prikriti še za velikimi sončnimi očali, spuščenimi lasmi in velikim telefonom, ki ga je držala pred obrazom, a očividcev ni zavedla. 

Kate se je s to potezo zopet približala angleški javnosti, saj je dokazala, da zna biti še vedno preprosta in v tem zelo podobna ostalim prebivalcem kraljeve monarhije. 

Kate je pred časom spregovorila o svojem duševnem zdravju. Kaj jo muči? 

prejšnji članek
Helena Blagne ga je obesila, a ne vemo kam
Svet slavnih
Helena Blagne ga je obesila, a ne vemo kam
naslednji članek
FOTO: Slavna igralka sredi New Yorka v pižami
Svet slavnih
FOTO: Slavna igralka sredi New Yorka v pižami
#obraziavenija
obraziavenija