901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdana Mlakar o slovenskih novinarjih povedala žalostno resnico

8. 4. 2017; 09.00
Avtor: K.A.
amelia

Zvezdana Mlakar foto: Dejan Nikolič

Slovenska igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar se vedno rada odzove na intervjuje, a jo pri tem moti, da včasih novinarji povsem izkrivijo njene besede.

"Ko me novinar pokliče in si želi delati intervju z mano, se ponavadi odzovem z veseljem," je Zvezdana zapisala na facebooku in dodala. "Pogovarjamo se in potem se dogovorim, da intervju avtoriziram, pregledam, če vse piše tako, kot sem rekla. Že med pogovorom prosim novinarko-ja, da si želim iskren intervju in, da ne potrebujem neke " rumene" reklame in neumne naslove, ki zavajajo v smislu, da se "rada razkrivam" ( ker to lahko tudi namiguje, da se rada slačim in podobne nebuloze)...velikokrat ni potrebno popravljati v nastajajočem intervjuju nič, včasih, pa berem ( kljub avtorizaciji) besedne zveze in iztrgane kontekste v svojem intervjuju, ki me bolijo, ki pravzaprav ponižujejo bralca. Ker dotični mislijo, da ne boste brali, če ne bo vsaj malo dišalo po " prepovedanem, po škandalu". Takšen zapis je nedavno objavila slovenska igralka, ki jo moti, da slovensko novinarstvo postaja vse bolj plitko, nizko in skrajno rumeno. 

Igralka že nekaj časa vodi izjemno uspešno pogovorno oddajo Zvezdana, kjer se je do zdaj dotaknila že marsikaterega tabuja in pred kamerami že večkrat pokazala svoja pristna čustva. Vsekakor pohvalno in ogleda vredno.

Preberite še, kaj je na dan prišlo o slovenski voditeljici Jasni Kuljaj.

prejšnji članek
Nora dieta zoper nadležni celulit
Moda&Lepota
Nora dieta zoper nadležni celulit
naslednji članek
Ljubezen po domače: Jani v posteljo sprejel že drugo tekmovalko
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jani v posteljo sprejel že drugo tekmovalko