pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jelena Rozga dolgo molčala, zdaj pa vsem povedala

14. 4. 2017; 11.08
Avtor: K.A.
jelena rozga

Jelena Rozga foto: Mediaspeed

Kraljica hrvaške estrade Jelena Rozga, ki je močno priljubljena tudi pri nas, je svoje fane presenetila s takšno novico.

Jelena Rozga ima novo pesem, za nov singel pa sta poskrbela zakonca Huljič, Tonči za glasbo in Vjekoslava za tekst.

Ne pijem, ne pušim, ne psujem je še ena od pesmi iz albuma Moderna žena, katerega je Splitčanka, izdala decembra lani in za katerega je po samo 15 tednih prodaje že dobila zlato ploščo. „Pesem ne pijem, ne pušim je ena od tistih pesmi, ki vam pobarva siv dan v najlepše barve. Pesem ima tako pozitivno melodijo in tekst da, ko jo slišiš prvič, jo daš na „repeat“. Spot je posvečen enemu mojih najljubših spotov „Addicted to love Roberta Palmera”, ki je pri pustil velik pečat. Nekaj magičnega, privlačnega je v tem spotu in želela sem si v svojem spotu ujeti prav takšno pozitivno energijo. Upam da smo v tem uspeli," nam je o pesmi in spotu povedala Jelena.

Jelena Rozga pa se poleg nove pesmi in spota lahko pohvali tudi z novo zlato ploščo. Nagrado je Jelena dobila za število prodanih CD-jev in to po samo 15 tednih od začetka prodaje plošče Moderna Žena. “Dobiti zlato ploščo danes, ko ljudje ne kupujejo CD-jev je velika čast in pomeni da imam veliko oboževalcev, ki si želijo imeti ploščo v fizični obliki. Vsekakor sem zelo ponosna na uspeh, album je nastajal zares dolgo časa in lepo je videti, da se trud obrestuje. Se pa glasbena industrija premika zelo hitro in počivanje na lovorikah odpade, zato že pripravljam nove projekte.“ nam je o zlati plošči povedala Rozga.

Preberite še o tem, da je Katarina Čas sporočila veselo novico. 

prejšnji članek
Resnična zgodba: Staša ima le še 40 kilogramov, šteti so ji dnevi ...
Zdravje
Resnična zgodba: Staša ima le še 40 kilogramov, šteti so ji dnevi ...
naslednji članek
Jasna Kuljaj o hčerki razkrila zanimivo stvar
Svet slavnih
Jasna Kuljaj o hčerki razkrila zanimivo stvar