stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To presladko fotografijo Iris Mulej boste večkrat pogledali!

21. 4. 2017; 07.30
Avtor: K.A.
Iris Mulej

Iris Mulej foto: M24

Slovenska manekenka Iris Mulej je svoje oboževalce in sledilce znova osvojila s fotografijo, ki jo boste želeli večkrat videti. Seveda je v glavni vlogi znova njena prikupna hčerka Isabella.

"Včeraj sem naši gospodični prvič predstavila banano in ko jo je s svojima malima ročicama na pol zmečkano tlačila v usta, se ji je na obrazu narisal nasmeh... Itak, kdo pa ne mara sladkega," je razneženo zapisala Iris, ki čare materinstva okuša prvič. "Sicer je vse to kasneje pojedla zmečkano v svoji kašici ampak sem pa želela, da se sama začne učiti prijeti hrano, spoznavati teksturo hrane in jo sama nesti v usta. Zaenkrat uspešno!!"

Ko boste pogledali fotografijo, boste tudi vi ostali razneženi in z nasmehom na obrazu. Irisina princeska Isabella je vsak dan bolj prikupna in bolj očarljiva. Iris, ki je lani septembra prvič okusila čare materinstva, se svoji edinki izjemno posveča, mala princeska pa ob tem izjemno lepo napreduje. Še bolj pa uživa, ko jo lahko razvaja z različnimi oblekicami in krili, ki jih potem ponosno pokaže tudi na družbenih omrežjih. Vsekakor se vidi, da ji je materinska vloga pisana na kožo in da manekenske kariere niti najmanj ne pogreša. No, tudi če je ne pogreša, ne gre mimo tega, da je Iris že nekaj mesecev po porodu v odlični formi in bi se brez težav lahko sprehodila po modnih brveh. 

Preberite še: Sodnik MasterChefa želel udariti tekmovalca.

prejšnji članek
Denis Porčič sredi ljubezenskega razočaranja
Resničnostni šovi
Denis Porčič sredi ljubezenskega razočaranja
naslednji članek
Ljubezen po domače: Miranova mati razkrila, koliko deklet je že imel
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Miranova mati razkrila, koliko deklet je že imel