maze 6_4 100 Odkrito.si

Tina Maze dosegla novo zmago

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

kapsule Svet24.si

Hujšanje s temi kapsulami je lahko smrtno ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

doris, larina izbira Njena.si

Zvezdnica Larine izbira razkrila, kdaj bo postala ...

Denis Porčič sredi ljubezenskega razočaranja
| K.A.

Denis Porčič sredi ljubezenskega razočaranja

Denis Porčič se trenutno sooča z ljubezenskim razočaranjem, ob strani pa mu ves čas stoji njegova soplesalka v šovu Zvezde plešejo Martina Plohl.

A seveda gre le za novo vlogo, ki jo bo talentirani Denis Porčič s svojo soplesalko Martino Plohl zaplesal na parketu šova Zvezde plešejo. "Ta teden naju čaka zgodba o nesrečni ljubezni, o tem kolikokrat si bil v ljubezni že razočaran in kaj vse je to prineslo s sabo. V smislu strahove in blokade, da bo naslednjič znova enako," mu je zaupala Martina, Denis pa je ob vsem skupaj le nejeverno zmajeval z glavo in globoko razmišljal. Denis in Martina bosta zgodbo o nesrečni ljubezni predstavila skozi čudovit dunajski valček in znova skušala navdušiti sodnike, ki jima v zadnjih tednih dobesedno jejo iz rok.

Denisa tako že drugi teden zapored čaka raziskovanje sebe. Pretekli teden je skozi pasodoble podoživel svoj prvi boj v kickboksu in priznal, da je šel takrat vanj povsem nepripravljen in doživel boleč poraz, to mu je bila kasneje le še večja motivacija za treninge in nadaljnje bitke.

Preberite še: Tina Maze nekoč na smučeh, danes pa takole.