Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Plesni šov Zvezde plešejo usoden za ta par

24. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Leticia in Matej

Leticia in Matej foto: POP TV

Tudi tokratna oddaja šova Zvezde plešejo je bila zadnja za en plesni par.

Šesta oddaja plesnega šova Zvezde plešejo je bila ljubezensko obarvana, pari pa so morali na plesnem parketu predstaviti različne ljubezenske zgodbe.

In kot je že v navadi, se je moral ob koncu šova en par znova posloviti od boja za plesni globus. Tokrat so bile točke gledalcev usodne za Leticio in Mateja, ki sta se predstavila s strastnim tangom.

Leticia se je soočila z verjetno najtežjim izzivom do zdaj. Z Matejem sta na parketu predstavila temno plat ljubezeni, kar jima je odlično uspelo, njuna koreografija pa je bila dokaj zahtevna. "Vajin tango je deloval pristno, bila je lepa predstava," je njun nastop pohvalila sodnica Nika Ambrožič Urbas. "Imela si zelo čist in izrazit ritem, všeč mi je tvoja muzikaličnost," je s pohvalami nadaljevala Katarina Venturini. Vedno strogi Andrej Škufca je opazil nesigurnost v solu, pohvalil pa je njun kontakt. "Ko si jezna, si zelo seksi, bila je lepa točka," pa je v svojem hudomušno slogu zaključil Lado Bizovičar. Andrej jima je dal oceno pet, Katarina sedem, Nika osem in Lado osem.

Kljub temu, da ocene sodnikov niso bile pretirano nizke, pa sta se na koncu znašla med "ogroženimi" pari in žal jima niso pomagali niti glasovi gledalcev.

Razočaranje po koncu šova je bilo kar veliko. "Meni je zelo, zelo žal, da ne bova mogla še naprej plesati," je dejal Matej, Leticia pa je dodala. "Tudi meni je žal, da ne bom mogla več plesati z Matejem. A takšno je življenje. A jaz bom še naprej plesala in upam, da bom še plesala z Matejem. Hvala pa vsem tistim, ki ste navijali za naju."

Plesalce ta teden čaka že nov izziv, nedelja pa bo znova postregla z novo plesno poslastico.

Preberite še: Alma Rekić: Skrbelo me je zaradi sina.

prejšnji članek
Postavni Cavazza in lepa Saša skupaj v postelji
Kultura
Postavni Cavazza in lepa Saša skupaj v postelji
naslednji članek
Ljubezen po domače: Kam sta izginili tekmovalki?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kam sta izginili tekmovalki?