profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vzrok se skriva drugje! Razkrivamo eliksir mladosti Tine Gorenjak!

3. 5. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Tina Gorenjak

Tina vsak dan meditira, izvaja pa tudi Tibetanske vaje. foto: Nataša Muller

Igralka Tina Gorenjak šteje 44 let, a se lahko s svojim videzom postavi ob bok mnogo mlajšim dekletom. Kje se skriva njen eliksir mladosti?

Tina Gorenjak je dramska igralka, režiserka, pisateljica, plesalka, sinhronizatorka, tudi pevka. Saj se spomnite njene pesmi in provokativnega videospota Muca? Nadarjena temnolaska se lahko ponaša tudi s častitljivim priznanjem, ki ga je prejela na festivalu 5th Berlinale Talent Campus. Izbrali so jo namreč med 10 najperspektivnejših umetnikov iz celega sveta.

Gorenjakovo lahko odslej spremljamo tudi na malih zaslonih. Kratek čas se je med briškimi vinogradi sprehajala kot zapeljiva Miša, sedaj pa privabljate poglede tudi na hodnikih večstanovanjske hiše nadaljevanke Dragi sosedje.

S svojim mladostnim videzom se lahko brez zadržkov postavi ob bok zapeljivi soigralki Inti Šraj, ki v nadaljevanki upodablja lepo sosedo Saro. Ga. Tina, kje se skriva vaš eliksir mladosti oz. kako skrbite za mladostno podobo in lepo postavo?

''To, da me 'primerjate' z Inti, mi seveda zelo laska, saj je prečudovita ženska, predvsem pa fantastična igralka in krasna oseba. Čisto prevelik kompliment. Kaj naj vam rečem - z leti se ne obremenjujem, nikoli se nisem. Kot bi rekla legendarna Josipa Lisac: 'Šta su to godine? Samo neke brojke na papiru' (Kaj so to leta? Samo neke številke na papirju. ),'' se smeji Tina in dodaja, da jo sicer res ljudje ves čas sprašujejo, kaj počne za svoj videz.  


''Včasih mi je že kar malo nerodno iskreno odgovoriti. Pravzaprav ne počnem nič kaj dosti. Rada jem, rada kuham, res pa je, da imam rada dobro in zdravo hrano. Na snemanju se vsi čudijo, kako veliko jem. Edino kar počnem, je to, da vsak dan meditiram in zadnji dve leti delam Tibetanske vaje. Slednje sem v zadnjih dveh mesecih snemanja opustila, ker res ni časa. Transcendentalne meditacije sem se naučila v Atma centru v Ljubljani in jo toplo priporočam vsakomur. Za svežino in mladostni videz obraza pa prisegam na Teenlifting, ki je popolnoma neinvaziven tretma za krepitev obraznih mišic. To je v bistvu fitness za obraz. Na tretmane ne hodim pogosto, saj nimam časa. In vseeno deluje,'' nam zaupa, ob tem pa pojasni, da ji je misel na botox ali drage kreme nekaj popolnoma tujega.

Preberite si še: To je skrivnost za svežo lepoto Maje Prašnikar

Tina Gorenjak je dramska igralka, režiserka, pisateljica, plesalka, sinhronizatorka, tudi pevka.

Tina Gorenjak je dramska igralka, režiserka, pisateljica, plesalka, sinhronizatorka, tudi pevka. foto: Nataša Muller

Gorenjakovo lahko odslej spremljamo tudi na malih zaslonih, igra namreč v seriji Dragi sosedje.

Gorenjakovo lahko odslej spremljamo tudi na malih zaslonih, igra namreč v seriji Dragi sosedje. foto: Nataša Muller

prejšnji članek
Nina Osenar se umika iz medijskega sveta
Svet slavnih
Nina Osenar se umika iz medijskega sveta
naslednji članek
Veste, čemu služijo ta vratca na pralnem stroju?
Svet slavnih
Veste, čemu služijo ta vratca na pralnem stroju?