oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To dekle se je prelevilo v najbolj priljubljeno pop zvezdnico

5. 5. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
adele

foto: Profimedia

Pevka Adele danes praznuje svoj 29. rojstni dan. Kljub zdajšnji eleganci in samozavesti pa je bila pred leti čisto drugačna. Bi jo prepoznali?

Ko je leta 2008 pri svojih 20ih letih aktivno pričela s svojo več kot uspešno glasbeno kariero, je bila Adele le bleda senca svoje današnje podobe. Kljub še danes nekoliko močnejši postavi, je bila takrat popolnoma drugačno dekle, ki je svojo postavo skrivalo za neprimernimi in neprivlačnimi oblačili. Danes, 9 let kasneje, je Adele ena izmed najbolj uspešnih in najbolj priljubljenih svetovnih glasbenic, je mati in žena ter ženska, ki jo lahko imajo številni za vzor. 

Adele leta 2008. foto: Profimedia

Adee leta 2015. foto: Profimedia

Adele je leta 2008 izdala svoj prvi studijski album, pesem iz albuma Make You Feel My Love pa je še danes eden izmed njenih največjih hitov. Z albumom 21, ki ga je izdala leta 2011 pa je zagotovo naredila enega izmed največjih prebojev na svetovno glasbeno sceno. Pesmi, kot so Rolling in the Deep, Someone like You in Set Fire to the Rain bodo zagotovo vedno spremljale njeno kariero. Leta 2012 se je zaradi nosečnosti začasno umaknila iz sveta glasbe, a je leta 2015 zato še toliko bolj navdušila s svojim tretjim albumom, ki je nastal po rojstvu njenega prvorojenca, ki ga ima skupaj z možem Simonom Koneckijem, s katerim sta se poročila v letošnjem letu. 

Leta 2011 je Adele korenito spremenila svoj slog življenja in takrat izgubila kar nekaj odvečnih kilogramov. Z izgubo le-teh pa je prišla tudi dodatna samozavest in popolnoma nova podoba priljubljene pevke. Temna oblačila so zamenjale svetle barve, prenehala se je skrivati za ohlapnimi oblačili, vse večkrat pa je Adel začel spremljati tudi širok nasmeh, ki je še dodatno spremenil njeno zunanjo podobo. 

Danes velja za elegantno in družinsko glasbenico, kljub temu, da praznuje šele 29. rojstni dan. foto: Profimedia

Zaradi njenih kariernih uspehov, elegance, ki jo premore tako na odru kot tudi na rdečih preprogah ter zaradi bolj umirjenega in pred očmi javnosti skritega družinskega življenja, danes številni težko verjamejo, da ta svetovna 'diva' pop glasbe danes praznuje šele 29. rojstni dan. Na svetovni glasbeni sceni kraljuje že skoraj 10 let in videti je, da jo zaenkrat še nič ne more ustaviti. 

prejšnji članek
Obupan in v solzah: Bo zaradi tega zapustil MasterChef?
Resničnostni šovi
Obupan in v solzah: Bo zaradi tega zapustil MasterChef?
naslednji članek
Znana Slovenka je pokazala svojega novorojenčka
Svet slavnih
Znana Slovenka je pokazala svojega novorojenčka
#nasazenazenska
nasazenazenska