profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

64-letna francoska prva dama izbrala isto kot Melania Trump!

15. 5. 2017; 12.01
Avtor: D. B.
brigitte modra

foto: Profimedia

Emmanuel Macron je včeraj prisegel kot predsednik Francije. S svojo modno izbiro je navdušila njegova soproga.

39-letni Macron, nekdanji investicijski bankir in gospodarski minister, je na položaju zamenjal Francoisa Hollanda. Slednji ga je sprejela na vhodu v Elizejsko palačo, poleg Macrona pa je na dogodek prišla tudi njegova soproga Brigitte Trogneux.

Modni slog prve dame Francije je v zadnjem tednu v središču pozornosti in vsi so z radovednostjo pričakovali, s čim bo tokrat presenetila prva dama Francije. Spomnimo, da je dan volitev preživela v kavbojkah, kar so nekateri modni kritiki označili za modni spodrsljaj, saj so menili, da takšna modna izbira ni primerna za svečani dogodek.

Kakorkoli, za inavguracijo je Brigitte izbrala kostim v svetlomodri barvi iz kratke obleke in suknjiča vojaškega kroja z vpadljivimi gumbi. Salonarji v barvi kože in torbica v isti barvi so se lepo skladali s kostimom. Mnoge je prva dama spominjala na modni izbiro, ki jo je Melania Trump nosila na inavguraciji svojega soproga Donalda Trumpa.

Glede na to, koliko pozornosti je Brigitte pritegnila s svojo modno izbiro, ni dvoma, da je za trenutek zasenčila celo svojega soproga.

Sicer pa javnost z veliko radovednostjo spremlja zasebno življenje prve dame in njenega soproga. Zaradi razlika v letih se mnogi sprašujejo, kakšen je njun odnos, a Brigitte in Emmanuel na to le zamahneta roko. "Če bi bil 20 let starejši od soproge, nihče ne bi niti za sekundo podvomil o najinem intimnem odnosu," pravi francoski predsednik.

Preberite tudi: To je plesni par, ki je moral oditi iz šova. Kliknite tukaj!

foto: Profimedia

foto: Profimedia

foto: Profimedia

foto: Profimedia

foto: Profimedia

foto: Profimedia

prejšnji članek
FOTO: Slovenske zvezdniške kopalke osvajajo svet
Moda&Lepota
FOTO: Slovenske zvezdniške kopalke osvajajo svet
naslednji članek
Tega slovenska plesalka zagotovo ni pričakovala
Svet slavnih
Tega slovenska plesalka zagotovo ni pričakovala