državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivanka Trump objavila ta ganljiv posnetek

20. 5. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
Ivanka Trump

Ivanka Trump foto: You Tube

Kljub temu, da je izjemno posvečena svoji karieri, pa v prvi vrsti še vedno ostaja zvesta samo eni vlogi v svojem življenju.

Ivanka Trump nikoli ni skrivala, da se želi ustvariti kot poslovna ženska. A to še ne pomeni, da ne izkoristi vsakega prostega trenutka in ga nameni svojim otrokom. Na svojem facebooku pa rada deli dragocene družinske trenutke, tudi tisti najpomembnejše v življenju vsake mame. "Pomembna noč za malega Theodora. Naredil je svoje prve korake," je od ponosa žarela Ivanka, ki je na posnetku svojega malega princa vzpodbujala, da bi naredil kar največ samostojnih korakov in treba je priznati, da mu gre samostojna hoja naravnost izvrstno.

Ivanka se je že pred časom preselila v ameriško prestolnico, kjer svojemu očetu, predsedniku ZDA Donaldu Trumpu, pomaga pri opravljanju številnih protokolarnih nalog. V zadnjem času pa je večkrat skočila tudi v čevlje ameriške prve dame, saj je Melania zaradi šolskih obveznosti sina Barrona, za zdaj živela v New Yorku. Ivanka je bila tako v veliko oporo svojemu očetu, ki nikoli ni skrival kako zelo ponosen je na njo in kako veliko mu pomeni njena podpora.

Preberite še: Trump na zabavo prišel z neko žensko, nato šokiral Melanio.

prejšnji članek
Nad trdo kožo s kremami in strgalom
Moda&Lepota
Nad trdo kožo s kremami in strgalom
naslednji članek
FOTO: Ta lepotica bo nadomestila Pamelo Anderson
Svet slavnih
FOTO: Ta lepotica bo nadomestila Pamelo Anderson