Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lado Bizovičar ni mogel verjeti lastnim ušesom

29. 5. 2017; 06.00
Avtor: K.A.
Lado Bizovičar

Lado Bizovičar foto: Mediaspeed

V tokratni oddaji šova Avto karaoke je Lado Bizovičar gostil slovenskega glasbenika Ota Pestnerja in ob njegovi pripovedi ostal brez besed.

Oto Pestner je zagotovo človek številnih zgodb, med gostovanjem v oddaji Avto karaoke pri voditelju Ladu Bizovičarju, je razkril kako je videti "razkošna" vila Elvisa Presleya, ki jo je imel priložnost obiskati. "Hiša je zanimiva, ker ko stopiš notri imaš občutek, da se boš moral ves čas premikati v sključeni drži. Prostori so videti utesnjeni in majhni," je Oto začel svojo pripoved. "Ko greš malo naprej po hodniku in desno je tam enih šest ali sedem televizijskih monitorjev in potem en majhen kavč in ko stvari malo povohaš vidiš, da tega že dolgo časa ni nihče vzdrževal. Poleg kuhinje je en mali prostor in določene stvari so kar tam doma pri njemu posneli," je pripovedoval Oto. "Pri kuhinji so posneli stvari," je nejeverno spraševal Lado. "Pri kuhinji ja," je zaključil Oto. "Jaz imam v kuhinji multipraktik, on je imel pa kitare, to je v bistvu edina razlika," se je šalil Lado. 

Lado Bizovičar, ki je v nedeljo zaključil s svojo sodniško vlogo v šovu Zvezde plešejo, je užival v takšnih in drugačnih prigodah Ota Pestnerja, tekom vožnje pa je tako zagotovo izvedel marsikaj zanimivega.

Preberite še: Iris Mulej še vedno močno zaljubljena.

prejšnji članek
Je igralka zaključila z ljubezenskim življenjem?
Svet slavnih
Je igralka zaključila z ljubezenskim življenjem?
naslednji članek
Severina Slovence hipnotizirala z nogami
Svet slavnih
Severina Slovence hipnotizirala z nogami