stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Obtoževali so jo, ker je oblekla bikinke - to je njen odziv

1. 6. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
profimedia-0334001191

foto: Profimedia

Na mlado Ariel Winter se zaradi njene postave velikokrat spravljajo spletni nasilneži.

19-letna igralka, ki je zaslovela z vlogo Alex v priljubljeni televizijski seriji Moderna družina, se mora velikokrat soočati s spletnimi nasilneži, ki ne odobravajo njenega videza. Najbolj jih zmoti, ko na svojem profilu objavlja oprijete in izzivalne mode oprave, ali pa ko jo v mini kopalkah ujamejo na plaži. Razlog za to naj bi bila neprimernost njene postave, ki pa je v resnici bolj zdrava kot pa morebiti preobilna. 

Pretekli teden je igralka tako preživela v Malibuju, kjer so jo na plaži ujeli v modrih bikini kopalkah, kasneje pa je s svojo postavo zakrila z zelo kratko oblekico. Kljub vsemu pa ima mlada Ariel za vse spletne nasilneže in ljudi, ki jo napadajo, zelo pomembno sporočilo. ''Šla sem čez veliko spletnega nasilja, zato sem se poizkušala spremeniti. Ampak me ljudje še vedno sovražijo, ne glede na to, kaj naredim. Odločila sem se, da bom zdaj ustregla sebi in ne njim. Ljudje se preveč sekirajo zaradi svojega videza v kopalkah in dejansko pozabijo na plažo, ker unči prvotni namen. Plaža bi morala biti varen prostor.''

foto: Profimedia

Ariel se je v letih, ko nastopa v seriji Moderna družina, iz preprostega dekleta razvila v zelo privlačno žensko, a je to pri delu ne ovira. Ravno v začetku meseca so tako ustvarjalci podpisali pogodbo za še 2 sezoni serije, Ariel pa bo tako še vsaj 2 leti upodabljala zadržano Alex.

Preberite še: Zvezdnica Briljantine priznala: Rak se je vrnil

prejšnji članek
Znani slovenski pevec v spodnjicah na oder!
Svet slavnih
Znani slovenski pevec v spodnjicah na oder!
naslednji članek
FOTO: Tako se je maščevala Melania Trump!
Moda&Lepota
FOTO: Tako se je maščevala Melania Trump!