zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Timski pobeg, ki si ga je ogledalo skoraj 30 milijonov ljudi!

12. 6. 2017; 01.00
Avtor: V. M.
Zvezdi posnetka sta bratca Oliver in Finley, ki sta s skupnimi močmi uspela uresničiti zastavljen cilj. Simpatičen pobeg iz otroške posteljice sta starša ujela na skrito kamero.

Bryan in Missy z navihanima sinovoma. foto: Facebook

Kako zelo je v življenju pomembno medsebojno sodelovanje, dokazuje izjemno navihan podvig skoraj štiriletnega Oliverja in 18 mesečnega Finleya iz Kalifornije. Bratca iz priljubljene vlogarske družine Daily Bumps sta postala YouTube zvezdi že pred leti, saj starša na spletu redno objavljata utrinke iz družinskega življenja, a podvig, ki sta ga izvedla v teh dneh, je pošteno zavrtel vrtoglave številke ogledov.

Kot lahko vidite, se je mali Finley naveličal počitka v posteljici, a ker ima slednja zaščitno ograjo, malček ni mogel preprosto zakorakati iz svoje sobice. Dečku je prišel na pomoč veliki bratec, ki je nemudoma ocenil nastalo situacijo in se lotil iskanja rešitve. Bratcu je pomagal iz posteljice s pomočjo stolčka, pri čemer mu je strategijo podviga najprej sam nadzorno demonstriral, nato pa ga spodbujal in varoval, da je malček podvig tudi uresničil.

Čeprav ravnanje pravzaprav ni zabavno, saj bi se lahko Finley tega naslednjič lotil tudi sam in se pri plezanju poškodoval, pa je vseeno lepo videti, kako sinhrono in ljubeče sodelujeta bratca.

Kakšno pa je vaše mnenje? Delite ga z nami v komentarju na facebooku.

Poglejte si še: VIDEO: Neverjetna preobrazba, ki vas bo spravila v jok

prejšnji članek
Popila je 4 litre vode na dan. Zgodilo se je to …
Zdravje
Popila je 4 litre vode na dan. Zgodilo se je to …
naslednji članek
Jože Potrebuješ: Komaj čakam, da grem stran od vas
Svet slavnih
Jože Potrebuješ: Komaj čakam, da grem stran od vas