nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Potreboval je 12 let: Igralki se je bivši končno opravičil

9. 6. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
pitt aniston

Spoznal je, da ji je zlomil srce, zato je sklenil, da se ji opraviči. foto: Profimedia

Bivša zakonca Brad Pitt in Jennifer Aniston sta se ločila leta 2005, kot razlog pa so takrat mediji navajali ljubezensko afero z Angelino Jolie. Zdaj se je Pitt končno opravičil.

Jennifer Aniston je sicer že ob ločitvi demantirala govorice o prevari, pa tudi namigovanja, da si ni želela otrok. V redkih intervjujih, ki jih je dajala, se je spretno izogibala zgodbi o ločitvi od Brada Pitta. Njeni kratki komentarji so bili zelo vljudni. "Nihče ni naredil nič slabega. Stvari se pogosto zgodijo same od sebe,” je ob neki priložnosti dejala. 

Po odmevni ločitvi Pitta in Angeline Jolie, ki je pred kratkim šokirala svet, pa je videti, da se je Brad končno odločil razmisliti o svojih napakah. Čeprav se ne more odkupiti za bolečino, ki jo je povzročil Jennifer pred več kot desetimi leti, se je hollywoodski zvezdnik igralki končno upravičil. 

Brad je namreč zaradi alkoholizma začel obiskovati terapijo, med zdravljenjem pa se je naučil tudi izražati svoje občutke in čustva. Njegova bivša soproga je bila prva na seznamu ljudi, ki se jim je odprl. Spoznal je, da ji je zlomil srce, zato je sklenil, da se ji opraviči. Igralka je dejala, da mu oprošča in da na naj se osredotoči na prihodnost, je razkril vir, ki je blizu igralcu.

Preberite tudi: To sporoča Elvis Kudič gledalcem, ki so ga obsojali zaradi solz. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Slavna starleta močno šokirala s svojim videzom
Svet slavnih
Slavna starleta močno šokirala s svojim videzom
naslednji članek
To je lepotna skrivnost Meghan Markle
Moda&Lepota
To je lepotna skrivnost Meghan Markle
#obraziavenija
obraziavenija