Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kako so se razvile televizijske ljubezni?

12. 6. 2017; 07.30
Avtor: K.M.
marinamiranpoptv

foto: POP TV

Prva sezona oddaje Ljubezen po domače je končana, kaj se je zgodilo z bolj ali manj zaljubljenimi pari?

Naklonjenost, simpatičnost in prva zaljubljenost. Vse to je bilo moč videti v oddaji Ljubezen po domače. Kje pa so danes pari, ki so še v zadnji oddaji delovali, kot da je med njimi še vedno možna ljubezen. 

Miran in Marina sta se v zadnji oddaji pred vsemi udeleženci zaročila, njuna ljubezen pa še vedno traja. Par je dokazal, da je tudi v takšni oddaji moč najti pravo ljubezen. Kaj pa preostali pari?

Urša in Matej sta že v finalni oddaji povedala, da sta povezana, a zgolj prijateljsko in da se med njima ni razvilo nič globljega, kljub temu, da so vsi ostali verjeli v njuno kemijo. Tako Urša kot Matej imata danes, leto dni po snemanju, vsak svojega partnerja. 

foto: POP TV

Zelo zagreta sta delovala tudi Jani in predvsem Laura, a je le-ta zdaj srečno zaljubljena v drugega moškega. O tem pa smo že poročali tukaj: Laura našla ljubezen

Tudi ljubezen med Eleno in Dragom se ni razvila v želeno smer. Elena je še vedno samska, Drago pa o svojih ljubeznih molči. 

foto: POP TV

Še najbolje jo je odnesel Tomaž, ki je v oddaji spoznal tri nove prijateljice, Darinko, Vero in Emo, ob tem pa obljublja, da bo z vsem ostal v prijateljski navezi. 

Že kmalu pa bo čas za nove ljubezni. Že ta petek bodo namreč na POP TV predstavljeni novi fantje, ki še vedno čakajo na svojo boljšo polovico. 

Preberite še: Marina in Miran okronala svojo ljubezen!

prejšnji članek
Kam je pobegnila znana slovenska smučarka?
Svet slavnih
Kam je pobegnila znana slovenska smučarka?
naslednji članek
Velika bolečina ob slovesu: "Samo da bi bila spet v tvojih rokah”
Svet slavnih
Velika bolečina ob slovesu: "Samo da bi bila spet v tvojih rokah”