stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavno manekenko so leta čisto dotolkla

12. 6. 2017; 09.00
Avtor: K.A.
Cindy Crawford

Cindy Crawford foto: Profimedia

Težko se je sprijaznila s tem, da je vsako leto starejša, a se je naučila živeti z gubicami in širšim pasom.

Bila je eden izmed najbolj znanih supermodelov devetdesetih, po modnih brveh je korakala skupaj s Claudio Schiffer, Naomi Campbell, Christy Turlington in Lindo Evangalisto. Danes jih ima Cindy 51, že 19 let je srečno poročena z Randejem Gerberjem, skupaj pa imata hčerko Kaio in sina Presleyja. V nedavnem intervjuju je priznala, da se je težko sprijaznila s staranjem, a se je nekako naučila živeti z gubicami in spremembami na svojem telesu. "Zelo težko sem se sprijaznila z dejstvom, da bom napolnila 50 let. Tega nikakor nisem mogla sprejeti, še vedno sem sebe videla kot dvajsetletnico, ki se pojavlja na naslovnici Voguea, potem pa je kar čez noč to dekle postalo moja hčerka," je bila iskrena Cindy. "Na materinski dan me je obiskala moja mama in veliko sva se pogovarjali o staranju. Ne želim petdesetih preživeti v objokovanju, da nimam več 30 let. Čeprav bi si želela, da bi bila moja koža spet takšna, kot pri 30 letih in da bi bil moj pas nekoliko tanjši, a sem srečna na točki, kjer sem danes."

15 letna hčerka Cindy Crawford je danes izjemno uspešna manekenka, ki ji mnogi napoveduje, da bo šla po maminih stopinjah ali pa jo bo celo prehitela. Cindy je na svojo Kaio izjemno ponosna, večkrat pa ji nameni tudi kakšen dragocen nasvet, saj ima številne izkušnje iz svoje bogate manekenske kariere. 

Še vedno ima zavidanja vredno postavo. foto: Profimedia

Cindy je priznala, da je danes precej lažje manekenkam, saj so vse fotografije večkratno obdelane, preden se pojavijo v tisku ali na družbenih omrežjih. "V številnih primerih se seveda uporabljajo filtri, preden je fotografija objavljena, a moram priznati, da tudi meni filtri niso tuji," je bila iskrena manekenka.

prejšnji članek
Voditeljica POP TV priznala, da so jo obsedle!
Resničnostni šovi
Voditeljica POP TV priznala, da so jo obsedle!
naslednji članek
Vsi se norčujejo iz njega, noseča Jelena pa je naredila to!
Svet slavnih
Vsi se norčujejo iz njega, noseča Jelena pa je naredila to!