900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Beyoncé svoj dom za vrtoglavi znesek spremenila v porodnišnico!

13. 6. 2017; 08.30
Avtor: D. B.
beyonce

V pripravljenosti bo tudi medicinsko osebje, če bi pevka ali novorojenčka potrebovali bolnišnično oskrbo. foto: Profimedia

Eden najbogatejših zvezdniški parov na svetu, Beyoncé in Jay Z, ničesar ne počne polovično – to vključuje tudi pripravo na skorajšnji prihod njunih dvojčkov.

Po poročanju tujih medijev je zvezdniški par zavrnil klasičen porod v porodnišnici ter namesto tega njun hollywoodski dvorec spremenil v zasebno porodnišnico.

Medicinsko opremo, ki vključuje tudi inkubatorje in za katero bosta Beyoncé in Jay Z plačala 100 tisoč funtov najemnine na mesec (več kot 110 tisoč evrov), so slavnemu paru že dostavili, saj načrtujeta popolno medicinsko oskrbo pri rojevanju na domu.

V zadnjih dneh je pred dvorec tako pripeljalo več tovornjakov, polnih medicinske opreme, in vedno več je namigovanj, da se bliža dan poroda. Beyoncé je bila sicer zelo skrivnostna glede točnega datuma prihoda njenih dvojčkov.

Pred hišo, kjer bo pevka rodila, so opazili več tovornjakov, polnih medicinske opreme. foto: Profimedia

Želita varnost in zasebnost. Ni v navadi, da nekdo, ki pričakuje dvojčka, rodi doma, vendar se je Beyoncé o tem pogovorila z zdravniki," je povedal sosed zvezdniškega para. "Je v odlični psihični kondiciji, v hiši pripravljajo poseben prostor za porod. V pripravljenosti bo tudi medicinsko osebje, če bi pevka ali novorojenčka potrebovali bolnišnično oskrbo in bi jih morali prepeljati v bolnišnico Cedars-Sinai," je še dodal.

Preberite tudi: Potreboval je 12 let: Igralki se je bivši končno opravičil. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Tanja Ribič objavila čustveno fotografijo
Svet slavnih
Tanja Ribič objavila čustveno fotografijo
naslednji članek
VIDEO: Sara obkrožena z opitimi moškimi, ki so vzklikali na njen ukaz!
Resničnostni šovi
VIDEO: Sara obkrožena z opitimi moškimi, ki so vzklikali na njen ukaz!