nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Helena v družbi 31 let mlajšega lepotca

14. 6. 2017; 06.30
Avtor: D. B.
helena christensen

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, je z objavo fotografije svojega sina na instagramu dokazala Helena Christensen. foto: Profimedia

Legendarna danska manekenka je na instagramu presenetila svoje oboževalce.

Lepotica in nekdanji supermodel, 48-letna Helena Christensen, je na priljubljenem družabnem omrežju objavila fotografijo s sinom Mingusom, ki je pri 17 letih pravi lepotec. Na fotografiji sicer ni njegovega očeta, zvezdnika TV serije Živi mrtveci Normana Reedusa.

Danska lepotica in igralec sta svojo petletno razmerje začela leta 1998, Mingus pa se jima je rodil leto dni kasneje. Na žalost hollywoodskih režiserjev in producentov sin slavnega para nima ambicij, da bi se ukvarjal z zabavno industrijo. Tako je na primer zavrnil avdicijo za sodelovanje v filmu Spider Man pred nekaj leti. Njegov oče pa je dejal, da si Mingus s slavo ne želi uničiti življenja.

Bivši Viktorijin angelček, ki je v devetdesetih navduševal na modnih brveh, mnogim pa je znana zaradi glasbenega videospota Chrisa Isaaca Wicked Games, je v zadnjem času zelo aktivna na družabnih omrežjih. Za časnik Red je sicer pred kratkim izjavila, da ni bila vedno tako prepričana vase, kot je danes, na pragu petdesetih: "Imela sem grozno trajno in okrogel obraz, o ličilih pa sploh ne želim izgubljati besed," se je spominjala legendarna manekenka.

Preberite tudi: Beyoncé svoj dom za vrtoglavi znesek spremenila v porodnišnico! Kliknite tukaj!

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

prejšnji članek
"Angelina Jolie je soseda iz nočne more!"
Svet slavnih
"Angelina Jolie je soseda iz nočne more!"
naslednji članek
Inja Zalta dviguje temperaturo kot nonšalantna zapeljivka
Svet slavnih
Inja Zalta dviguje temperaturo kot nonšalantna zapeljivka