pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Televizijska voditeljica izgubila moža, zdaj si posteljo deli z njim?

16. 6. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
Sanja Doležal

Sanja je pred časom na hitro izgubila moža. Je zdaj našla novo ljubezen? foto: Mediaspeed

Priljubljena hrvaška pevka in televizijska voditeljica Sanja Doležal je našla novo ljubezen?

Sanja Doležal je dan v prejšnjem tednu, ko so ju v središču zagreba ujeli hrvaški fotografi, preživela v družbi Anteta Stojakovića, za katerega se v zadnjih mesecih ugiba, da je njena nova ljubezen. Par je užival v hladu ene od kavarn na Vlaški ulici, ko pa sta popila kavo, sta se napotila proti Cvjetnem trgu. Med kratkim sprehodom ga je televizijska voditeljica prijela pod roko in ga ni spustila tudi, ko sta srečala znance. Sanja tega ni želela komentirati, piše hrvaški spletni portal Večernji list.

Kljub temu hrvaški mediji trdijo, da je s tem kratkim sprehodom, potrdila, da ju povezuje več kot le prijateljstvo. Da je priljubljena glasbenica in televizijska voditeljica spet zaljubljena, so sicer mediji začeli ugibati že v začetku maja, ko jo je Ante spremljal na neki poroki v Opatiji. Stojaković je takrat v njunem imenu poročnemu paru podaril darilo. Sanja je sicer takrat za spletni portal 24 Sata dejala, da sta z Antetom le dolgoletna prijatelja.

Rane ostajajo

Kakorkoli, Ante je prvi moški, v katerega družbi se je pevka pojavila, po tem ko je izgubila soproga, bobnarja Nenada Šarića. Skupaj sta uspešno sodelovala v glasbeni skupini Novi fosili, zvezo pa sta z zakonom okronala leta  1993. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, sin Luka in hči Lea. Nihče ni slutil, da se bo njuna sreča končala leta 2012, ko je glasbenik umrl za posledicami možganske kapi. "Rane ostajajo, a diham s polnimi pljuči, razmišljam, kaj in kako pri poslu, z otroki. Imela sem prekrasno življenje, prekrasen zakon," je takrat za hrvaško revijo Story dejala Sanja.

Preberite tudi: Srbi se hvalijo: Naša manekenka v vlogi prve dame ZDA (video). Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Mlada pevka razkrila, zakaj je prenehala kaditi marihuano
Svet slavnih
Mlada pevka razkrila, zakaj je prenehala kaditi marihuano
naslednji članek
Isaac Palma se je 'crkljal' z drugo
Svet slavnih
Isaac Palma se je 'crkljal' z drugo