zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je šla slavna hčerka predaleč z goloto?

3. 7. 2017; 06.30
Avtor: K.A.
Kaia

Se vam zdi, da je šla predaleč? foto: Instagram

Ko je hčerka Cindy Crawford na instagramu objavila nekoliko bolj razgaljeno fotografijo, se je na njo vsul plaz očitkov.

Kaia Gerber, 15 letna hčerka Cindy Crawford, se je na socialnih omrežjih znašla sredi hude "nevihte", ker je objavila seksi fotografijo. Mlada manekenka je pozirala v kopalnici in pri tem pokazala tudi dekolte. Številni se sicer strinjajo, da je izjemna lepotica, a so prepričani, da je za takšne fotografije še nekoliko premlada. "Kaio obožujem in vem, da je pred njo še vrhunska manekenska kariera, a mislim, da s takšnimi fotografijami lahko še nekoliko počaka," je zapisal eden od njenih sledilcev na instagramu. "Lepoto je podedovala po svoji mami, morda bo celo presegla njeno manekensko kariero, a vseeno se ji nikamor ne mudi, ne vem zakaj bi morala že zdaj objavljati takšen tip fotografij."

Kaia je v svet manekenstva zakorakala že zelo mlada, njena slavna mama pa ves čas budno pazi na njene korake, da ne bi naredila kakšne usodne napake. A seveda je Kaia ob koncu dneva običajna najstnica, ki v svojih uporniških letih nekoliko preizkuša meje dovoljenega in le mislimo si lahko, kaj si ob zadnjih fotografiji misli njena slavna mama.

prejšnji članek
Kate Middleton priznala šokantno resnico
Svet slavnih
Kate Middleton priznala šokantno resnico
naslednji članek
Poglejte, kako prikupen 'tatko' je Gušto!
Svet slavnih
Poglejte, kako prikupen 'tatko' je Gušto!