stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poglejte, kako prikupen 'tatko' je Gušto!

3. 7. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Hčerkica priljubljenega igralca, ki je v seriji Ena žlahtna štorija upodobil lik Gušta, bo prav kmalu dopolnila dva meseca. In kako se kaj Primož znajde v vlogi 'tatkota'?

Tina Gunzek in Primož Forte sta ponosna starša deklice Olivije.

Slednje mu gre nemara krasno od rok. Primož Forte je namreč s svojimi sledilci na facebooku delil prikupno fotografijo, na kateri pomaga hčerki Oliviji podreti kupček. Prijatelji so brž ugotovili, da novopečeni očka najbrž ni naspan, saj je videti malce krmežljavo, v fotografski objektiv se je namreč zazrl s čisto drobnimi očmi. A igralec se je ob tem le zahahljal, češ, da se vidi, da je za drobne oči krivo jutranje sonce. Sicer pa ima tudi vstajanje ob nemogočih urah svoje čare, saj lahko vidiš sončni zahod, vzhod, pa še vse vmes, se strinja igralec.

Mala Olivija je Primoževo in Tinino življenje obogatila ter popestrila. Tudi na odtenkih svojega prikupnega očka je pustila sledi in kot kaže, se nežen in pozoren 'tatko' odlično znajde v svoji novi vlogi. Sicer pa se bo Primož moral počasi izviti iz objema svojih deklet. Že avgusta se namreč prične snemanje nove sezone Ene žlahtne štorije. Julija bo tako družinica skušala kar najbolj kvalitetno preživeti skupne družinske trenutke, jeseni bo namreč za tovrstne radosti nekoliko manj časa, saj se bo pričela tudi gledališka sezona.

Ob misli, da svoje punčke ne bo mogel videti tako pogosto, se Primožu trga srce, zato bodo pri snovanju Štorije upoštevali tudi njegovo novo življenjsko vlogo. Kaj natanko to pomeni, si preberite tukaj!

#kupčekpodret

A post shared by Forte Primož (@forteprimoz) on

prejšnji članek
Je šla slavna hčerka predaleč z goloto?
Svet slavnih
Je šla slavna hčerka predaleč z goloto?
naslednji članek
Kim Kardashian bo kmalu zibala
Svet slavnih
Kim Kardashian bo kmalu zibala