Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako je videti večna mladenka Tina Gorenjak, ko odvrže oblačila!

11. 7. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Slovensko igralko Tino Gorenjak pogosto pohvalijo, kako mladosten in zapeljiv je njen videz. Sedaj lahko vidite, kako je videti, ko odvrže oblačila …

Za Tino Gorenjak pravijo, da je večna mladenka. foto: Mediaspeed

Tina Gorenjak je dramska igralka, režiserka, pisateljica, plesalka, sinhronizatorka in pevka, ki poleg premnogih talentov vzbuja pozornost tudi s svojim mladostnim videzom, s katerim se lahko ob bok postavi marsikateri mladenki.

In koliko let pravzaprav šteje postavna igralka? Morda ne boste verjeli, a ravno je na svoji življenjski tortici upihnila 45. svečko. Slednje je obeležila tudi na svojem facebook profilu, kjer je prijateljem razkrila, kako je praznovala svoj rojstni dan. V idiličnem koščku narave, pod slapom, ki je kot kaže poskrbel za odlično osvežitev v prevročem poletnem dnevu.

Vsi tisti, ki radi spremljajo utrinke iz Tininega življenja, pa ob objavi fotografije v kopalkah niso skoparili s pohvalami. Poleg čestitk, se je namreč vsul pravi plaz naklonjenih opazk na račun njenega mladostnega videza. Da je videti lepša, kot kdajkoli prej, da je njena lepota večna, pa tudi, da je videti stara 35 ali celo 25 let. Pohvale so zagotovo pobožale Tinino dušo, čeprav pravi, da se z leti nikoli ni obremenjevala. ''Kot bi rekla legendarna Josipa Lisac:'Šta su to godine? Samo neke brojke na papiru' (Kaj so to leta? Samo neke številke na papirju.)''.

Pa vas zanima, kje je vzrok za njen mladosten videz? To je eliksir mladosti Tine Gorenjak!


prejšnji članek
Marko na počitnice z bivšo ženo
Svet slavnih
Marko na počitnice z bivšo ženo
naslednji članek
Djoković je tako utišal zlobne govorice
Svet slavnih
Djoković je tako utišal zlobne govorice