stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi ona zapušča Planet TV

11. 7. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
pia skofic

foto: Mediaspeed

Kaj je razlog za njeno odločitev?

Pred skoraj tremi leti je slovenski medijski svet osvežila mlada Pia Škofic, ki se je pridružila vremenarski ekipi Planet TV. Očitno pa je, da se je njihova zgodba končala. Zakaj je ne boste morali več spremljati na svojih malih zaslonih?

''Škofic Pia srečo na tvoji novi novi poti in izzivih. Uživaj v poletju in uživaj v življenju,'' je na svojem instagramu zapisala Ula Furlan in k temu dodala še oznake, kot sta novo življenje in adijo. Takoj nam je postalo jasno, da privlačna vremenarka zapušča slovensko televizijo. Kje pa se skriva razlog za njen odhod?

Če sodimo po njenih družbenih omrežjih je Pia že zapustila Slovenijo in se trenudno nahaja v hrvaški Dalmaciji, natančneje na otoku Tijat v bližini Šibenika oziroma Vodic. Tam sodeluje pri novem lokalu, ki naj bi se odprl kmalu, Pia pa je očitno sodelovala tudi pri sami postavitvi le-tega.

Je pa pred časom, v mesecu juniju, na svojem instagramu objavila zanimiv razpis, ki bi lahko razkrival več o njenih razlogih za odhod. ''Kaj je narobe? Odgovorila sem: Sem samo utrujena. Strinjali so se in mi rekli, da naj si privoščim počitek. Ampak ta izčrpanost ni nekaj, kar bi se tako lahko rešilo. Ne morem preprosto zapreti oči in se zbuditi v redu. Rabim počitek od svojih možganov, mojega srca, mojega življenja. Moram iti stran za nekaj časa. Ali pa morda za vedno,'' je zapisala Pia.

Upamo, da bo ob morju našla svoj mir in prostor za pravi počitek.

prejšnji članek
Igralca Bena Afflecka po ločitvi že ujeli z drugo
Svet slavnih
Igralca Bena Afflecka po ločitvi že ujeli z drugo
naslednji članek
Damjan Murko ponuja svoje seksi telo
Svet slavnih
Damjan Murko ponuja svoje seksi telo