palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralca Bena Afflecka po ločitvi že ujeli z drugo

11. 7. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
ben affleck in lindsay (1)

foto: Profimedia

Je bila ona res glavna krivka za razpad zakona z Jennifer Garner?

Igralca Ben Affleck in Jennifer Garner sta se poročila leta 2005, v zakonu so se jima rodili trije otroci,  ločitev pa je uradno nastopila letos. Kljub temu, da je videti, da po razhodu še vedno ostajata dobra prijatelja, ki za svojo družino skrbita skupaj, pa igralka verjetno ni najbolj navdušena nad poročanji, da naj bi bil njen nekdanji mož zdaj uradno v novem razmerju in to po številnih namigovanjih z žensko, s katero se je v razmerje spustil že pred dvema letoma. 

Jennifer in Ben pretekli teden med praznovanjem državnega praznika. foto: Profimedia

Afflecka so v zadnjem obdobju namreč večkrat ujeli z Lindsay Shookus, producentko komedijantske oddaje SNL (Saturday Night Live), kjer sta se tudi spoznala. Svoje zanimanje za svetlolasko naj bi igralec pokazal že leta 2013, dve leti pred novico o ločitvi od svoje takratne žene. Po nekaterih poročanjih pa naj bi se s Shookusovo v nekakšno razmerje spustil leta 2015, v obdobju po naznanitvi ločitve, ki je zaradi njegovih težav z odvisnostjo trajala kar dve leti. 

Zdaj, ko tudi uradno ni več poročen, pa se je igralec očitno odločil, da tudi svojega novega razmerja ne bo več skrival. Lindsay so že ujeli med odhajanjem iz njegovega domovanja, očitno nov parček na medijski sceni pa so že večkrat ujeli tudi med nedolžnimi druženji ob kavi. 

foto: Profimedia

prejšnji članek
Slavna pevka brez spodnjic in hudo zapeljiva
Svet slavnih
Slavna pevka brez spodnjic in hudo zapeljiva
naslednji članek
Tudi ona zapušča Planet TV
Svet slavnih
Tudi ona zapušča Planet TV
#obraziavenija
obraziavenija