Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska igralka o velikem šoku: Odšel je in umrl

18. 7. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
nataša matjašec rošker

Nataša Matjašec Rošker igra v monodrami Brezmadežna, težko pričakovani predstavi Tomaža in Livije Pandur. foto: Mediaspeed

Nataša Matjašec Rošker odkrito o smrti režiserja Tomaža Pandurja in o monodrami Brezmadežna.

Igralka Nataša Matjašec Rošker trenutno igra v monodrami Brezmadežna, ki si jo v torek lahko ogledate tudi v okviru Festivala Ljubljana. Predstava, ki da Mariji "končno glas" in se ukvarja z Marijinim čustvovanjem ob spominu na izgubo sina Jezusa, pa je posebna predvsem zaradi okoliščin, v katerih je nastajala.

Zamisel in ideja za predstavo sta se namreč porodili pokojnemu slovenskemu gledališkemu režiserju Tomažu Pandurju. "On je izbral tekst in svojo sestro Livijo, ki je naredila prevod in dramatizacijo ter vse ostale adaptacije. In potem se je zgodilo to, kar nihče ni pričakoval, nekaj nepojmljivega. Tomaž nas je tik pred pričetkom tega študija zapustil in umrl. Odšel je in izginil ... nekaj časa je projekt lebdel v zraku. To je bil ne le za njegove najbližje, ampak za vse nas, ki smo ga kakorkoli poznali, ki smo bili povezani z njim profesionalno in osebno, šok, ki te pusti preprosto odprtih ust," je povedala igralka v televizijski oddaji Poletna scena, ki jo predvajajo na RTV Slovenija, ter dodala, da je bil projekt po tem tragičnem dogodku za nekaj časa ustavljen. Na koncu pa so se s Tomaževo sestro in ostalo ekipo, vendarle odločili, da predstavo naredijo. "Če je bil on (Tomaž Pandur op. p.) po čem znan, je bil po tem, da ne glede na to, kaj se zgodi, predstava mora iti," je še povedala igralka.

Preberite tudi: Nataša Ralijan po smrti Gašperja Tiča. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Napadli Mirko Federer, slabo jo je odnesel tudi Roger
Svet slavnih
Napadli Mirko Federer, slabo jo je odnesel tudi Roger
naslednji članek
Irina Shayk pokazala prvorojenko
Svet slavnih
Irina Shayk pokazala prvorojenko