stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jani Jugovic povedal resnico o svoji nekdanji ženi

7. 8. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
jani jugovic, teja perjet

Jani Jugovic in Teja Perjet. foto: M24

Kako se razume z materjo svojega prvega otroka?

Jani Jugovič in Teja Perjet, ki sta se spoznala v šovu Gostila išče šefa, odštevata še zadnje trenutke do rojstva svojega drugega otroka. Le-ta pa bo že drugi otrok za Janija, saj ima prvega sina Taja še iz prvega zakona. Ker v sklopu njegovega vloga Cool fotr številni opažajo, da njegov sin veliko časa preživi tudi v družbi Teje in mlajše sestrice Sije, je Jani na facebooku razložil družinsko situacijo. 

''Kje začeti... Dejmo kar takole, vsi verjetno že veste da je Taj moj sin iz prejšnjega zakona (ja, prou oženen sm biu). No in kar sem hotel povedati je to, da imava z njegovo mamico urejeno skrbništvo, kar pomeni da je 1 teden pri meni in potem 1 teden pri njej. Pri nas se to res super obnese, super se razumemo in sem mnenja, da ima tako tudi Taj v svojem življenju res prisotna oba izmed staršev (to je moje mnenje, ki pa ne trdim da je pravilno).


Seveda pa je tako tudi Teja močno vpeta v Tajevo življenje in mislim da ji to super uspeva. Super se razumeta in zadnje čase sta že tko kr mau onedva proti meni. Me vedno nekaj hecata.
Ok, pri nas se vse to super obnese in smo že "ulaufani" in smo res neka uigrana ekipa (vem čudno se sliši tole). Sem pa že velikokrat slišal za primere, ko se starša ločita, da so prevečkrat otroci tisti, ki postanejo neko orožje v rokah staršev s katerim nagajajo eden drugemu. Žalostno ampak resnično,'' je na facebooku objavil Jani. 

Pod njegovim zapisom pa so se pojavila številna mnenja in izkušnje, predvsem, sledilk, ki niso vedno tako lepe kot Janijeva. 

Kakšno pa je vaše mnenje? Je boljša rešitev deljeno skrbništvo ali prepiranje na sodiščih? 

prejšnji članek
Hrvaška strastna zapravljivka: Ima več kot 400 čevljev in torbic
Svet slavnih
Hrvaška strastna zapravljivka: Ima več kot 400 čevljev in torbic
naslednji članek
Goran Ivanišević uživa v novi sreči
Svet slavnih
Goran Ivanišević uživa v novi sreči