franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hrvaška strastna zapravljivka: Ima več kot 400 čevljev in torbic

8. 8. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
marija kuzmić

Marija Kuzmić je ponosna nase in na svojo zbirko ogrlic. foto: Facebook

Garderoba modne navdušenke Marije Kuzmić spominja na razstavni prostor modne trgovinice. Hrvatica je svoj butični kotiček pokazala novinarjem, a bralci nad videnim niso bili navdušeni.

Za bodočo mamico Marijo Kuzmić bi lahko dejali, da je hrvaška strastna zapravljivka. Njena soba z modnimi oblačili in dodatki se namreč zlahka kosa z modno trgovinico. Hrvatica je na svojo zbirko neizmerno ponosna, z navdušenjem pove, da je lastnica več kot 400 parov čevljev, od katerih ima redko kateri par petke manjše od 15 centimetrov. Prav vsak par čevljev ima tudi svojo ujemajočo se torbico, ljube so ji žive barve, ki ji služijo za najrazličnejše kombinacije. Poleg številnih oblačil, se ponaša tudi z ogrlicami, našteje jih prek 60. ''Morala sem kupiti celo posebno omaro s policami, da sem jih lahko lično razstavila. Vse so unikatne in ročno izdelane,'' razigrano pojasni.

Mož jo pri nakupovanju podpira. foto: Facebook

Garderoba kot iz filma

''Ob misli na to, koliko zapravim, se najbrž veliko ljudi prime za glavo. A to je denar, ki sem ga sama zaslužila. Kot majhna deklica sem imela samo po tri pare že nošenih čevljev, ki sem jih prejela od sestrične. In ko je končno prišel dan, ko sem lahko sama zaslužila denar, sem pričela kupovati čevlje. Tako se je razvila strast in odvisnost od nakupovanja obutve.''

In kaj na vse to poreče soprog strastne zapravljivke? Marija odločno pokima, da je nanjo ponosen in da jo spodbuja pri nakupovanju. ''Mnogo od tega mi kupi on sam. Rad ima, da sem lepa in ženstvena. To mu je všeč.''

Ob pogledu na Marijino garderobno omaro so bili bralci hrvaškega spletnega časopisa 24sata vidno zgroženi. Da bi lahko pametneje porabila denar, so se strinjali mnogi, pretiranega navdušenja pa Kuzmićeva ni požela niti med tistimi dekleti in ženskami, ki so sicer ljubiteljice mode in vsega lepega. 

Preberite si še: Bralec v stiski: Moja žena je strastna zapravljivka!

prejšnji članek
Helena brez ličil in razmršena hitela po mestu
Svet slavnih
Helena brez ličil in razmršena hitela po mestu
naslednji članek
Jani Jugovic povedal resnico o svoji nekdanji ženi
Svet slavnih
Jani Jugovic povedal resnico o svoji nekdanji ženi