stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Največji ponos Tine Gorenjak

11. 8. 2017; 06.00
Avtor: V .M
Največja želja nadarjene igralke Tine Gorenjak je že od nekdaj bila, da bi tekom odraščanja s hčerko Nino spletla čudovit odnos. Ji je uspelo?

Tina Gorenjak in njena hčerka Nina. foto: Mediaspeed

Biti mama samohranilka ni lahko, a zdi se, da se je lepa slovenska igralka Tina Gorenjak tudi v tej vlogi izvrstno znašla. Poslanstvo matere namreč opravlja z vsem srcem, da je stopala po pravi poti, pa nemara dokazuje tudi pogled na njeno hčerko Nino, ki je zrasla v prijetno osebo, na katero je Tina neizmerno ponosna.

Pa ne le zaradi mnogih talentov, ki so privreli na plan že tekom odraščanja, pač pa zaradi sočutne in ljubeče osebnosti, razgledanega duha in strasti do uresničevanja ciljev in želja. ''Na Nino sem že od nekdaj ponosna. Vedno bom.  Je najčudovitejša oseba, kar jih poznam. Pametna, duhovita, sočutna, zdravo ambiciozna, zabavna, ljubeča … nimam besed, da bi jo dovolj dobro opisala,'' se je raznežila igralka, ko smo jo povprašali o nadarjeni hčerki, ki je svoja najstniška leta posvetila zlasti plesu.

Gorenjakova ob tem poudari, da seveda nikakor ne misli, da je vse omenjeno sad njene vzgoje. ''Takšna pač ona je. In jaz sem neizmerno hvaležna za to največje 'darilo' v mojem življenju. Predvidevam pa, da je tudi moja predanost materinstvu in temu, da sem jo vedno postavljala na prvo mesto, pripomogla k temu, da imava čudovit odnos. To je bila moja največja želja v življenju.''

Preberite si še: Voditeljica Kmetije: S fantom živita svoje sanje

prejšnji članek
Beyonce pokazala neverjetno poporodno postavo
Svet slavnih
Beyonce pokazala neverjetno poporodno postavo
naslednji članek
Slavna hči pozirala zgolj v spodnjem perilu
Svet slavnih
Slavna hči pozirala zgolj v spodnjem perilu