Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Stara je 47 let, a je videti kot najstnica

10. 8. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones foto: Instagram

Hollywoodska igralka Catherine Zeta-Jones je na pragu 50 let videti kot prava mladenka in le malokdo bi uganil njeno pravo starost.

Slavna igralka na vsakem koraku kaže svojo mladostno podobo in le malokdo bi pomislil, da šteje že 47 let. Na svojem instagram profilu ves čas objavlja številne fotografije in zdi se, da se je za njo čas že davno ustavil. Številni se sprašujejo kakšna je njena skrivnost večne mladosti, Catherine Zeta-Jones pa je v enem od nedavnih intervjujev razlika, da je vsa skrivnost v tem, da je človek pomirjen sam s seboj. "Obožujem meditacije, čas, ko se lahko povsem umirim, ko se posvetim sama sebi in ko telefoni prenehajo zvoniti," je bila odkrita igralka. "Ne glede na to kje sem, vedno poskrbim, da imam vsaj eno uro časa na dan povsem zase in takrat se umirim in si napolnim baterije. Včasih ljudje mislijo, da sem egoistična, ker si vsakodnevno jemljem toliko časa zase, a mentalna nega je izjemno pomembna za vsakega posameznika in preveliko število ljudi se tega sploh ne zaveda."

Igralka je imela v preteklosti številne psihične težave, a zdi se, da je znala pravočasno postaviti sebe na prvo mesto in znova najti notranji mir.

prejšnji članek
Slavna hči pozirala zgolj v spodnjem perilu
Svet slavnih
Slavna hči pozirala zgolj v spodnjem perilu
naslednji članek
Slavna igralka povsem na dnu, zdaj pa ...
Svet slavnih
Slavna igralka povsem na dnu, zdaj pa ...