zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Škandal: Hekerji ukradli gole fotografije Kristen Stewart

22. 8. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Igralka Kristen Stewart, ki je zaznamovala filmsko sago Somrak, se v teh dneh sooča s predrznim vdorom v njeno zasebnost.

foto: Profimedia

Kristen Stewart  je postala zadnja izmed žrtev hekerjev, ki v zadnjih mesecih izvajajo pravi lov na zasebne gole fotografije in video posnetke zvezdnikov. Iz igralkinega mobilnega telefona so nepridipravi namreč ukradli njene najbolj intimne posnetke.

V zvezdničino zasebnost pa so v ponedeljek zarezale še številne rumene spletne strani, ki so nelegalno objavile igralkine intimne posnetke. Gre za velik škandal, fotografije so zelo intimne in kakopak niso namenjene očesu javnosti. Kristen na fotografijah namreč pozira gola in v izjemno provokativnih pozah. Kraja in nelegalna objava predstavljata velik vdor v igralkino zasebnost, med posnetki so tudi fotografije, ki prikazujejo Kristen med prhanjem.

Potem, ko so hekerji v ponedeljek zvezdnici vdrli v telefon, so se gole fotografije razširile po spletu kot požar. Primer preiskuje FBI, njihov predstavnik je za medije pojasnil, da intenzivno preučujejo incidente, katerih tarče so slavni zvezdniki. 

Eden izmed urednikov rumenega tiska nelegalno objavo fotografij opravičuje z dejstvom, da gre za velik interes javnosti. Za enkrat še ni znano ali bo Stewartova vložila tožbo.

Preberite si še: Je 'glavca' iz Velikih pokovcev lahko videti seksi? O, ja!

prejšnji članek
VIDEO: Prehod so prečkali ob rdeči luči, posnetek groze je pretresel javnost!
Zdravje
VIDEO: Prehod so prečkali ob rdeči luči, posnetek groze je pretresel javnost!
naslednji članek
Heleno njen srčni izbranec noro obožuje
Svet slavnih
Heleno njen srčni izbranec noro obožuje
#obraziavenija
obraziavenija