profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Srbija se trese, Ceca našla novo ljubezen

6. 9. 2017; 05.00
Avtor: K.A.
ceca

Ceca foto: ns

Le za koga se je zdaj našel prostor v njenem srcu?

Srbska turbo folk diva Ceca Ražnatović se po smrti svojega ljubljenega soproga Željko Ražnatovića v javnosti nikoli več ni pojavila v moški družbi, njeno ljubezensko življenje pa vse do danes ostaja velika uganka. A to še ne pomeni, da zvezdnici manjka ljubezni, prav nasprotno. Nedavno je objavila fotografijo svojih hišnih ljubimcev in z njo popolnoma raznežila svoje številne oboževalce in sledilce, ki so bili nad videnim navdušeni. Zdaj je vsem postalo jasno, kdo so Cecini srčni izbranci in s kom si deli svojo ogromno zakonsko posteljo. Pevka ima trenutno oči le za svoja hišna ljubljenčka, ki sta tako celo očarljiva, da boste le s težavo z njiju odlepili oči.

Srbski mediji seveda niso povsem zadovoljni z odgovorom, saj si že leta prizadevajo, da bi jo zasačili z novim moškim ob sebi, a vsaj za zdaj se bodo morali zadovoljiti s takšnimi fotografijami.

Ob teh dveh kosmatih kepicah se pevka povsem razneži. foto: Instagram

Cecin vzpon na turbofolk sceno se je sicer začel z njeno zvezo z Arkanom, s katerim se je poročila leta 1995, ko je bila stara 22 let. Arkan je bil lastnik nogometnega kluba Obilić, ki ga je Ceca podedovala po njegovi smrti. Arkana, sicer obtoženega vojnih zločinov na območju nekdanje Jugoslavije v začetku 90. let, so leta 2000 umorili v enem od beograjskih hotelov.

prejšnji članek
Suri Cruise: 11-letna dama, ki je zasenčila svojo slavno mamo
Svet slavnih
Suri Cruise: 11-letna dama, ki je zasenčila svojo slavno mamo
naslednji članek
'Ko sem odprl past, mi je v glavo butnilo 100 mušic!'
Zdravje
'Ko sem odprl past, mi je v glavo butnilo 100 mušic!'