Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Julia Roberts: Bila sem sebična mala ...

5. 10. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
julia roberts

foto: Reuters

Priljubljena igralka je razkrila skrivnosti svojega življenja. Dotaknila pa se je tudi vedno pereče teme: Ali je sploh še poročena?

Vedno nasmejana igralka Julia Roberts v zadnjih letih le še redko stopi pred televizijske kamere. Pred mediji pa uspešno skriva tudi svoje zasebno življenje. Zdaj pa je vsaj delček tega razkrila v svojem zadnjem intervjuju za britansko izdajo revije Harpers Bazaar.

Na vprašanje, kakšna je bila, ko je bila mlajša, je Julia odgovorila, da je bila sebična mala pobalinka, ki je gledala samo nase in na svoje prioritete. Spremenil jo je šele njen mož, režiser Danny Moder. "Ko sem spoznala Dannyja, sem postala samosvoja oseba. Ko pomislim na to, kaj moje življenje dela moje življenje, mi daje smisel in me osvetljuje, je to on. Zame vse izvira iz tega," so Julijine besede, s katerimi je posredno zanikala številne govorice o težavah v zakonu. K temu pa je dodala tudi nekaj vpogleda v to, kako je na projektih delati skupaj z možem. "Po eni strani je to ugodje, ampak po drugi tudi teror, kar je na koncu dneva dobra kombinacija. Teror pa zato, ker oseba, ki jo želim najbolj navdušiti, gleda direktno vame."

Julia je intervju opravila kot uverturo v svoj 50. rojstni dan, ki ga bo praznovala 28. oktobra. 

prejšnji članek
Vozniki, pazite na varnostno razdaljo
Moda&Lepota
Vozniki, pazite na varnostno razdaljo
naslednji članek
Jani Jugovic: Postal sem drug človek!
Svet slavnih
Jani Jugovic: Postal sem drug človek!