nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasna Kuljaj o sebi: Kot objokana kura

10. 10. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
jasna kuljaj

foto: Mediaspeed

Voditeljica je na družbenem omrežju svoje sledilce opozorila na to, da je nova oddaja zelo čustvena in da se solzam ne bodo morali izogniti.

Včeraj se je na programu Planet TV pričel nov televizijski šov The Biggest Loser Slovenija, ki predstavlja svež format na slovenskih televizijah. Pri ustvarjanju le-tega pa sodeluje tudi Jasna Kuljaj, ki bo letos povezovala studijski del, v katerem bodo skupaj z gosti komentirali dnevno dogajanje v samem šovu. Se je pa priljubljena voditeljica odločila, da mora svoje sledilce in facebook prijatelje pred začetkom oddaje opozoriti na to, da je le-ta zelo čustvena in da se solzam nekako ne da izogniti. 

"The Biggest Loser Slovenija bo že nocoj postregel s toliko zanimivimi življenjskimi zgodbami, da vam priporočam kakšen robec v bližini. Tega nasveta sama nisem bila deležna, zato sem kot objokana kura tavala po stanovanju in iskala robce - rešil me je wc papir (kot ponavadi). Skratka, glejte nocoj, naš komentatorski šov pa se začne v sredo. Vse dobro tudi kolegici Špeli Grošelj, ki bo krasna voditeljica tega showa! Ajde, zdaj pa vsi v telovadnice in se dajmo malo pretegnit," je včeraj na svojem facebooku zapisala Jasna in ob tem pripela še fotografijo iz, tako je, telovadnice. Sodelovanje v šovu o zdravem načinu življenja je zagotovo tudi njo spodbudilo h gibanju in skrbi zase.  

prejšnji članek
Sesalnik Rowenta s 4A učinkovitostjo, zmagovalec ZPS testa
Moda&Lepota
Sesalnik Rowenta s 4A učinkovitostjo, zmagovalec ZPS testa
naslednji članek
Kdo je Slovenec, ki je osvojil Jeleno Rozgo?
Svet slavnih
Kdo je Slovenec, ki je osvojil Jeleno Rozgo?