profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dulce María se vrača k telenovelam

15. 10. 2017; 02.00
Avtor: M.V./Vklop
Dulce Maria

Dulce Maria foto: facebook

Selitev h konkurenci in vrnitev na televizijske zaslone

Mehiška pevka in igralka Dulce María ima za seboj že skoraj 27 let poklicne poti, od tega je kar 23 let preživela pri Televisi, pri kateri je sodelovala v več kot 20 projektih. Zadnjih nekaj let je vso svojo pozornost posvetila glasbi, a je ob tem kljub temu našla čas za sodelovanje v dveh televizijskih projektih, in sicer s stransko vlogo v melodrami Mentir para vivir ter z vlogo zlobnice v telenoveli Corazón que miente. Pred kratkim pa se je 31-letna zvezdnica na mehiške televizijske zaslone vrnila s serijo Muy padres.



Po letu dni odsotnosti se je letošnje poletje mehiška zvezdnica vrnila pred kamere s projektom Muy padres, ki nastaja pod okriljem razmeroma nove televizijske hiše Imagen Televisión. Za Dulce, ki je svojo poklicno pot začela pri rosnih petih letih, to pomeni prvi projekt zunaj Televise. »Moja ekskluzivna pogodba s Televiso se je zaključila pred petimi leti, ker sem se želela posvetiti glasbi. Priznati moram, da v mojih načrtih ni bilo vrnitve na televizijske zaslone, saj sem želela več časa nameniti promociji svojega zadnjega albuma DM, ki je izšel pred dobrimi šestimi meseci. Nato pa sem prejela klic iz televizijske hiše Imagen, kjer so mi ponudili sodelovanje v seriji Muy padres,« je zvezdnica priznala v pogovoru z mehiškimi mediji.

O naraščaju ne razmišlja


Nekdanja članica skupine RBD v seriji nastopa v vlogi glavne junakinje Pamele, ki je vzgojiteljica v vrtcu in se neutrudno bori za svoje ideale, cilje in sanje, zaradi svoje nepremišljenosti in zaletavosti pa velikokrat zaide v težave. In čeprav Dulce v tem projektu velik del časa preživi z najmlajšimi, ti v njej še niso vzbudili želje po materinstvu. »Ne bi mogla reči, da so otroci, s katerimi sodelujem v seriji, v meni vzbudili materinske občutke. Prej ravno nasprotno. Sama imam doma dve nečakinji, ki sta nežni, prijazni in pridni deklici. Na snemanjih pa imam priložnost delati z dečki, ki so bolj nemirni, glasni in v nenehnem gibanju. Seveda si sama nekoč želim ustvariti družino, a bi rada imela hčerke, saj se mi niti sanja ne, kaj početi z dečki,« je priznala nasmejana.

Ni se odpovedala glasbi


Kljub glavni vlogi pa se Dulce ni pripravljena odreči svoji največji strasti, glasbi. Pred le nekaj dnevi je izšla njena nova pesem, ki jo je posnela v duetu z brazilsko pevko Sofio Olivera. Pesem nosi naslov Me beija oziroma Bésame, Dulce pa je v njej poleg svojega posebnega glasu pokazala tudi dobro znanje portugalskega jezika. Pred kratkim pa je posnela tudi naslovno pesem serije Muy padres. »Že na začetku pogajanj je bilo v načrtu, da bom imela priložnost v serijo vključiti tudi svojo glasbo. Tako je nastala pesem Borrón y cuenta nueva, katere besedilo sem napisala sama. Gre za veselo in poskočno pesem, ki je bila napisana in posneta ekskluzivno za serijo. Besedilo govori o ljubezni na splošno, manjši poudarek pa je na ljubezni med očeti in njihovimi otroki,« se je razgovorila.

Prijateljici ali tekmici?


Poti Dulce Maríe in Maite Perroni so se prvič križale v mladinski telenoveli Rebelde, kasneje pa sta skupno pot ubrali tudi z glasbeno skupino RBD. Nobenega dvoma ni, da se je med njima spletlo tesno prijateljstvo, ki traja še danes. Po razhodu skupine sta obe zvezdnici ubrali podobno pot, saj sta se želeli uveljaviti v svetu glasbe, obenem pa se nista želeli popolnoma odreči igralskemu poklicu. Pred kratkim pa se je izkazalo, da bosta po novem tudi tekmici, saj se bosta borili za pozornost gledalcev, ena pod okriljem televizijske hiše Imagen s serijo Muy padres, druga pa pod okriljem Televise s telenovelo Papá a toda madre. »Oba projekta imata v zgodbi isto tematiko, ki je povsem običajna v današnjem svetu. Veliko se govori, da snemamo ista projekta, a sama temu ne verjamem, saj bi se bilo najverjetneje zapletlo pri odkupu pravic, v istem časovnem obdobju namreč pravic ne moreta odkupiti dve televizijski hiši iz iste države. Maite želim vso srečo pri njenem projektu, nikakor pa to ne vpliva na najino prijateljstvo,« je poudarila Dulce.

prejšnji članek
Heidi Klum prisega na jabolčni kis
Moda&Lepota
Heidi Klum prisega na jabolčni kis
naslednji članek
Kako si pomagati ob vnetju sinusov?
Zdravje
Kako si pomagati ob vnetju sinusov?