stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ines Erbus ima istega kot Naomi Campbell

12. 10. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
ines erbus

foto: Grega Wernig

Slovenska pevka bi se s tem res lahko pohvalila.

Simpatična svetlolasa slovenska pevka Ines Erbus, ki v večini ustvarja v hrvaškem jeziku, se lahko pohvali še s čem drugim kot samo več milijoni ogledov videospotov na youtubu in mednarodnim glasbenim uspehom. Ima namreč istega kot Naomi Campbell. Le-tega pa je imela še preden ga je opazila legendarna 47-letna manekenka.

Pred kratkim se je Naomi Campbell mudila v Srbiji, kjer se je udeležila velikega gala dogodka akademije za ličenje. Po dogodku pa je imela v svoji sobi intervju, kjer je slovenskega fotografa Tiborja Goloba doletela ta čast, da jo je tudi fotografiral. 

"Po podelitvi je imela Naomi v zasebni sobi intervju, kjer sem jo tudi fotografiral. Menedžment je želel imeti na izbiro štiri fotografe, eden izmed njih sem bil jaz. Tako da se je na koncu Naomijina ekipa po pregledu celotnega mojega dela odločila zame," je za Novice Svet24 povedal Tibor Golob, ki zvezdnice ni mogel prehvaliti.

Tibor je v svoj objektiv ujel že številne svetovne zvezdnice, zelo rad pa sodeluje tudi s slovenskimi pevkami. Med njimi je tudi Ines Erbus, ki je ravno pred dnevi na družbenih omrežjih delila trenutek njunega sodelovanja. Ines namreč pripravlja novo pesem, za vizualno podobo pa je zopet poskrbel ravno Tibor. 

prejšnji članek
FOTO: Popolnoma neprepoznavna Miša Molk
Svet slavnih
FOTO: Popolnoma neprepoznavna Miša Molk
naslednji članek
'Neodgovorna' mati razkrila svojo resnico
Svet slavnih
'Neodgovorna' mati razkrila svojo resnico