stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Neodgovorna' mati razkrila svojo resnico

12. 10. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
4_Mxktkp_TURBXy83_NGZk_Yz_A4_Mz_Ux_NWRh_ZGZl_OGJm_N2_Nh_Y2_Nl_N
Javnost je močno razburil posnetek matere, ki na letališču zre v telefon, medtem ko njen novorojenček leži na tleh. Mamica po imenu Molly razkriva ozadje viralne fotografije.

Fotografijo Molly Lensing in njene dojenčice Anastasie je na spletu objavil razburjen potnik, kar je sprožilo burne razprave o neodgovorni in brezsrčni materi. Mati, ki sicer opravlja delo sestre na pediatričnem oddelku, je postala novica in predmet zgražanja, vest pa je kakopak pripotovala tudi do okolja, kjer živi in dela. Žalostna in razočarana nad obsodbami, se je odločila, da javnosti razkrije svojo plat zgodbe. Nenazadnje bi lahko zaradi lažne predstave celo izgubila službo, zato opozarja javnost, da lahko takšne krive obtožbe, ki so sicer mnogim zabavne, nekomu drugemu uničijo življenje.



Mollyna zgodba

''Z Anastasijo nisva imeli sreče. Obtičali sva na letališču, najin let je bil večkrat odpovedan in prestavljen, tako da sva v čakalnici sedeli že 20 ur. Ves ta čas sem jo imela v naročju, močno so me bolele roke, pa tudi ona se je morala malo pretegniti. Nenazadnje sem se morala javiti tudi domačim, ki jih je že pošteno skrbelo, kje za vraga sva toliko časa,'' je za portal Today.com pojasnila Molly in nadaljevala, da je na tla pogrnila odejico, nanjo pa nežno položila hčerko. A medtem ko 20 ur poprej nihče ni opazil izčrpane mamice, je pogled na prizor pritegnil potnika, ki se je odločil, da 'neodgovorno' mamo izpostavi na spletu. ''Fotografija je postala viralna, bila sem osramočena žrtev spletnih komentatorjev. Dobro premislite, preden takole obsodite ljudi, katerih zgodbe ne poznate.''

Mollyna družinica foto: Osebni arhiv Molly Lensing

prejšnji članek
Ines Erbus ima istega kot Naomi Campbell
Svet slavnih
Ines Erbus ima istega kot Naomi Campbell
naslednji članek
Nekdanja slovenska starleta se je vrnila v javnost
Svet slavnih
Nekdanja slovenska starleta se je vrnila v javnost