nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak ujet v družbi tekmovalke Znan obraz ima svoj glas

12. 10. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
MJAV_JanPlestenjak
Ani Frece je v prejšnji sezoni navduševala s svojimi imitacijami v oddaji, tokrat pa je v delu nekaj popolnoma drugega.

Ani Frece in njene glasbene kolegice iz zasedbe MJAV namreč predstavljajo nov glasbeni projekt, pri katerem pa so sodelovale s priljubljenim glasbenikom, ki zagotovo pozna recept za uspeh, Janom Plestenjakom. Le-ta je namreč za novo pesem A sem tvoja prispeval besedilo, hkrati pa je tudi producent pesmi. Melodijo pa sta prispevala članica skupine Melodijo sta napisala Maša Uranjek in Gašper Konec.

Skladba A sem tvoja je iskrena izpoved zaljubljene ženske, ki hrepeni po tem, da je ljubljena in v varnem objemu svojega moškega. Kje je Jan dobil idejo in navdih za besedilo nove uspešnice lahko samo ugibamo. Skladba ogromno obeta in zagotovo se vsako mlado srce najde v njej. Pesem je dobila tudi romantičen in skrivnosten videospot. "Z Janom je bilo čudovito sodelovati, je pravi profesionalec in ne samo, da je bilo snemanje zabavno, od Jana smo se tudi veliko naučile," so zaupale članice skupine MJAV.

foto: Rok Tržan

Tri leta nazaj so se dekleta skupine MJAV prvič predstavile Sloveniji v šovu Slovenija ima talent. Od takrat so štiri odlične vokalistke vseskozi pridno nastopale in izdajale svoje avtorske pesmi. Njihova članica Ani Frece je več kot uspešno vsak teden imitirala slavne zvezde v prejšnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas. Njihova zadnja velika sprememba na odru je njihov bend, ki jih spremlja po koncertih in zabavah po vsej Sloveniji. Posebnost deklet je, da se lotevajo domala vseh glasbenih zvrsti razen narodno zabavne in največje svetovne hite oplemenitijo z odličnimi vokalnimi aranžmaji, ki presenetijo tudi najzahtevnejše občinstvo.

prejšnji članek
Oboževalke ponorele: Prihaja nova knjiga v seriji 50 odtenkov sive
Svet slavnih
Oboževalke ponorele: Prihaja nova knjiga v seriji 50 odtenkov sive
naslednji članek
Čuki: Bi jih prepoznali?
Svet slavnih
Čuki: Bi jih prepoznali?