Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Samozavestni komentator nekoč tehtal 145 kg

12. 10. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Morda se zdi nekoliko neempatično brusiti jezik ob temah komentatorske oddaje Od težaka do junaka, zlasti, če se lahko sam pohvališ z izklesano postavo …

Andrej Milutinović je spremenil način življenja. foto: Planet tv

A kako težko je prehoditi pot od težaka do junaka, prav dobro ve Andrej Milutinovič, komentator oddaje, ki bo spremljala dogajanje v šovu The Biggest Loser. Tudi sam se je namreč boril s prekomerno težo, ki je znašala vrtoglavih 145 kilogramov.

Andrejevo obdobje odraščanja je zaznamovala prekomerna teža. Ko je štel zgolj 15 let, se kazalec na tehtnici ustavil na številki, ki ga je pošteno predramila. 145 kilogramov je bilo preprosto preveč za najstnika z velikimi sanjami. Tako se je odločil, da bo vzel življenje v svoje roke, spremenil prehranjevalne navade in se disciplinirano lotil hujšanja. Mu je uspelo? Seveda! Andrej je v treh mesecih izgubil 40 kilogramov. Vse od tedaj se ukvarja s fitnesom, še več, postal je fitnes prvak in osebni trener, ki na poti do cilja pomaga tudi številnim znanim imenom.

Andrej je na Instagramu objavil fotografijo iz mladosti – spomin na čase, ko je tehtal 140 kilogramov in tako pokazal, da prav dobro ve, kako se počutijo tekmovalci šova The Biggest Loser.

prejšnji članek
Ženske, rojene v tem nebesnem znamenju, so najboljše žene
Horoskop
Ženske, rojene v tem nebesnem znamenju, so najboljše žene
naslednji članek
Sramota znane TV voditeljice: bila je pijana!
Svet slavnih
Sramota znane TV voditeljice: bila je pijana!