zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavni igralec telenovel predan delu in sinu

26. 10. 2017; 06.30
Avtor: Doroteja Fric/Vklop
Angelique Boyer (1)

Sebastián Rulli je njen partner na službenem in življenjskem področju. foto: Profimedia

Sebastián Rulli, igralec argentinskih korenin, zase pravi, da je rojen pod srečno zvezdo. Potem ko se je kar nekaj let v rodni Argentini in Španiji preizkušal v vlogi modela, igralca in natakarja, se je pred dobrimi osemnajstimi leti odločil za pomemben življenjski korak: v lovu za sanjami se je preselil v Mehiko in našel, kar je iskal – postal je eden najbolj zaželenih igralcev, kar se telenovel tiče.

V dobrih dveh desetletjih je 42-letni igralec nastopil v sedemnajstih telenovelah. V eni zadnjih, Sestrske vezi (Tres veces Ana), si je glavno vlogo delil s svojo dolgoletno partnerico v zasebnem življenju, Angelique Boyer, že nekaj mesecev pa igralec snema novo telenovelo, romantično komedijo z naslovom Papá a toda madre.

Sin na prvem mestu

Skozi leta in številne uspešne zgodbe je Sebastián postal eden najbolj iskanih ter pomembnih igralcev špansko govoreče populacije. Njegove telenovele so na ogled v 150 različnih državah, kar ni mačji kašelj. Ker smo igralca vajeni redno spremljati na televizijskih zaslonih, na voljo nima veliko prostega časa, zaradi česar najverjetneje trpi njegovo zasebno življenje, še posebej čas, ki ga ima na voljo za svojega sina Santiaga. »Ponosen in počaščen sem, ko slišim ljudi govoriti o mojem delu. Odkar sem se preselil v Mehiko, nisem nehal delati, zato je lepo videti, da so moj trud, trdo delo in odrekanja obrodili sadove. Zaradi sanj sem zapustil svojo družino in prijatelje, podal sem se v neznani svet, a moj cilj je bil vedno postati del Televise in nastopati v telenovelah, ki sem jih kot otrok spremljal z mamo. Kot si najverjetneje predstavljate, večino svojega časa preživim na delu, a ga vedno najdem kaj še za sina Santiaga. Pred začetkom vsake nove stvari vodilnim predstavim svoje urnike, potrebe in obveznosti, ki jih pod nobenim pogojem ne smem zamuditi. Med njimi je čas s sinom, ki bo zame vedno na prvem mestu. Jasno jim dam vedeti, katere dneve preživljam z njim, da vedo, da me tiste dni na snemanjih ne bodo videli, ne glede na to, v kolikšnem zaostanku smo. Člani produkcijske ekipe imajo prav tako svoje družine, zato moja stališča dobro razumejo in jim ne ugovarjajo,« pove.

Telesni stražar

Pri nas argentinskega igralca te dni spremljamo v telenoveli Resnične ljubezni (Amores verdaderos), v kateri nastopa v vlogi telesnega stražarja Francisca Guzmána. Francisco je plemenit moški, ki pa nima ravno najboljših izkušenj z ženskami. Že kot otroka ga je namreč zapustila mama, pri petindvajsetih pa se je ločil od žene, ki ga je ves čas zakona varala. Glede na njegova pretekla doživetja ni nič čudnega, da se je sam sebi zaobljubil, da se nikdar več ne zaljubi, dokler v službi telesnega stražarja ne spozna svojeglave, muhaste in razvajene Nikki (Eiza González), ki njegov svet obrne na glavo. »Vsaka vloga s sabo prinese veliko novosti, iz katerih se lahko ogromno naučiš. Nikoli ne gre samo za lik, ki ga predstavljaš, saj vanj poleg svojega telesa in glasu vložiš več mesecev truda, trdega dela, predanosti, napora in vztrajnosti. Priznati moram, da mi je Guzmán precej podoben, saj je, tako kot sem sam, zelo vztrajen, predan svojemu delu in discipliniran. Telenovela je presegla moja pričakovanja. Vedno, ko delaš kaj novega, si seveda želiš uspeha, a o tem na žalost ne odločamo sami, temveč je to v rokah gledalcev. Telenovela Resnične ljubezni je osvojila gledalce, moj lik pa je prejel same pozitivne kritike, za kar sem neizmerno hvaležen. V čast mi je nastopati v vlogah, ki ne premikajo samo čustev gledalcev, ampak se jim usidrajo v srce,« je raznežen igralec.

prejšnji članek
Ranko Babić: Ne dovolijo mu!
Svet slavnih
Ranko Babić: Ne dovolijo mu!
naslednji članek
Pevec je izbirčen pri svojem videzu
Svet slavnih
Pevec je izbirčen pri svojem videzu