Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trenerka Nataša Gorenc ji je spremenila življenje

30. 10. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Izpadla tekmovalka Majda Marija Celcer ima na šov lepe spomine. Hvaležna je za strogo priganjanje, s pomočjo katerega je ugotovila, kaj vse zmore v resnici.

Vsak dan se odpravi na sprehod po Pohorju. foto: Planet TV

Čeprav je najstarejša tekmovalka šov zapustila, bitke še ni predala. Tudi doma namreč skuša slediti zastavljenim ciljem, zato ostaja aktivna, pazi pa tudi na prehrano. V popoldanskem času izvaja vaje, ki so jih izvajali v šovu, vsak dan pa se odpravi na dve urni sprehod v gozd, ob čemer je ponovno prebudila ljubezen do pohodništva, ki jo je imela v mlajših letih. In če se je še pred vstopom v šov prehranjevala v nočnih urah, je s to razvado dokončno zaključila. Kot pravi, zadnji obrok zaužije do sedme ure zvečer, pri čemer se drži predpisanega jedilnika. Želi si namreč, da bi ji do decembra uspelo shujšati na 110 kilogramov, v nadaljevanju pa znižati težo na dvomestno številko.

Majda je bila zadovoljna z obema trenerjema. foto: Planet TV

Hvaležna za izkušnjo

Navkljub silnim naporom, ima 65 – letnica na šov  lepe spomine. Bitko s kilogrami je bila v rdeči ekipi, pod taktirko trenerke Nataše Gorenc, ki velja za zelo strogo in glasno motivatorko. Majda je celotno doživeto izkušnjo označila za zelo pozitivno. ''Naučila sem se, da veliko več zmoreš, kot pa si misliš sam. Oba trenerja sta bila zelo v redu. Super je bilo, ker mi sami tako nebi. Ti rabiš bič, brco, da te nekdo brcne naprej, da vidiš, da zmoreš,'' je v prispevku za Planet Danes povedala Majda.

prejšnji članek
Kevin Spacey po obtožbah priznal, da je gej
Svet slavnih
Kevin Spacey po obtožbah priznal, da je gej
naslednji članek
Norost pred kamero: Tekmovalci zapustili Kmetijo!
Resničnostni šovi
Norost pred kamero: Tekmovalci zapustili Kmetijo!