stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ste opazili? Miss sveta več kot le lepotica!

20. 11. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
'To je zmaga za Indijo!' je na Twitterju zapisala Manuši Čhilar, lepotica, ki je bila okronana za najlepšo Zemljanko. Toda kdo je pravzaprav lepa temnolaska?

Miss sveta je postala Indijka Manuši Čhilar. foto: Miss world

Letošnja prestižna prireditev se je odvijala v kitajskem obmorskem letovišču Sanja na otoku Hainan. 67. izbor za miss sveta je namreč gostila Kitajska, častitljivi naziv pa so podelili Indijki, Manuši Čhilar (Manushi Chhillar), ki je postala že šesta Indijka, ki se lahko pohvali z nazivom najlepše Zemljanke.

Kdo je Manuši?

Že res, da lepotica šteje šele 20 let, a pred seboj ima jasno začrtane cilje. Slednjim sledi z vso vnemo, saj trdno verjame v svoj osebni moto. ''Ko prenehaš verjeti v sanje, prenehaš živeti. Potrebna je vera vase in pogum, s katerim se borimo za uresničitev sanj – le tako lahko ustvarimo življenje, ki ga je vredno živeti.''

Manuši je lepotica z bojevniškim srcem, natanko namreč ve, kako uresničiti svoje načrte. Trenutno študira medicino, njen cilj pa je, da bi postala srčna kirurginja. Pa ne le to, Indijka ima srce na pravem mestu, del njenih sanj je tudi veriga neprofitnih bolnišnic na podeželju. Tudi sicer je 20-letnica izjemno aktivno dekle. Trenira indijski klasični ples, slika in naravnost uživa v adrenalinskih športih, kot so denimo skok z elastiko oz, bungeejumping, športno letenje z jadralnimi padali in potapljanje.

Manushi Chhillar
prejšnji članek
Bi skrbeli za mamo, ki ni nikoli skrbela za vas?
Zdravje
Bi skrbeli za mamo, ki ni nikoli skrbela za vas?
naslednji članek
FOTO: Brigitte Macron ponovno navdušila
Svet slavnih
FOTO: Brigitte Macron ponovno navdušila
#nasazenazenska
nasazenazenska