Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Harry: Ko sem jo spoznal, sem vedel, da je tista prava

28. 11. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
Meghan Markle, princ harry, zaroka (2)

foto: Profimedia

Nov britanski kraljevi par je že opravil prvi skupni intervju, v katerem sta razkrila veliko podrobnosti svojega razmerja in same zaroke.

V intervjuju je par, ki se bo poročil spomladi, razkril številne zanimivosti. Zaroka se je zgodila na preprost večer v Harryjevim domu. Harry se je spustil na koleno, Meghan pa pravi, da je bilo to za njo veliko presenečenje. Par ni bil nikoli narazen več kot dva tedna, spoznala pa sta se preko skupne prijateljice, ki ju je želela spraviti skupaj. En o drugemu pa pred trenutkom, ko sta se spoznala, nista vedela veliko. Ravno to pa je bilo tudi ključnega pomena pri razvoju njunega razmerja. Meghan je kraljico že spoznala in se z njo že večkrat družila. Spoznala pa je tudi preostale člane Harryjeve družine, tudi tiste s strani njegove matere princese Diane. Razkrila pa sta tudi, da se Meghan in vojvodinja Kate odlično razumeta. Prekrasen zaročni prstan je oblikoval Harry sam. Je iz rumenega zlata, ki ga ima Meghan najraje, glavni kamen je iz Bocvane, kjer sta skupaj prvič preživela počitnice in se tam tudi zaljubila, ostali kamni pa s iz kolekcije nakita Harryjeve matere. 

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Pred intervjujem pa sta opravila tudi uradno fotografiranje. Strokovnjaki za telesno govorico pa že ugotavljajo, da je igralka dosti bolj sproščena in da je ona tista, kije mirila svojega izbranca. Z gestami pa sta razkrila, da en drugega zelo podpirata. Videti je tudi, da se Harry zelo naslanja na svojo izbranko, predvsem glede uradnega poziranja, saj sam takšnih dolžnosti ni nikoli oboževal, Meghan pa jih je vajena iz svojega poklica. 

prejšnji članek
Shujšani Bojan: Še 1,5 kilograma do cilja!
Svet slavnih
Shujšani Bojan: Še 1,5 kilograma do cilja!
naslednji članek
Pamela Anderson je 'malo' pretiravala z botoksom
Svet slavnih
Pamela Anderson je 'malo' pretiravala z botoksom