franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaprite usta: Nicole Kidman v dar prejela dvorec!

28. 11. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
Nicole Kidman

Nicole Kidman foto: Profimedia

Igralki Nicole Kidman se obeta pravljično življenje. Njen sanjski soprog ji je namreč poklonil prestižno darilo, dvorec s šestimi nadstropji.

Da je igralkino življenje pravljično, je jasno povedala že pred časom, ko je razkrila, kako srečna je, da ima tako čudovitega in ljubečega moža, ki ji nudi brezpogojno podporo. A odslej bo Nicole Kidman zajemala življenje z zlato žlico, z družino se bodo namreč preselili v prestižni dvorec s šestimi nadstropji. Soprog Keith Urban je tako veliko odločitev sprejel zato, da bi svoji princesi pomagal uresničiti sanje. Nicole si namreč želi ustvariti kariero na Brodwayu, kar pa bo lahko uresničila veliko lažje, če se bodo iz Nashvilla preselili v New York.

Dvorec za 43,5 milijona evrov

Zakonca bosta s hčerkama, devetletno Sunday Rose in šestletno Faith Margaret prebivala v dvorcu, za katerega je Keith odštel vrtoglavih 43,5 milijona evrov. Lastnik dvorca je bil nekoč pokojni kralj popa Michael Jackson, sedaj pa bo v prostornih sobanah odmeval otroški smeh in gledališke predstave, na katere se bo v domačem zavetju pripravljala 50-letna igralka.

Zaljubljena Nicole Kidman in Keith Urban. foto: Profimedia

prejšnji članek
Shirana kot okostnjak, a ne zaradi filmske vloge
Svet slavnih
Shirana kot okostnjak, a ne zaradi filmske vloge
naslednji članek
Shujšani Bojan: Še 1,5 kilograma do cilja!
Svet slavnih
Shujšani Bojan: Še 1,5 kilograma do cilja!