Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tara Zupančič se je izkazala z neverjetno dobrodelno gesto

28. 11. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
tara zupancic 1

Tara Zupančič ta letni čas obožuje tudi zato, ker se ji ponudi priložnost za nove jesenske stajlinge. foto: Arhiv Svet24

S to potezo se je slovenska televizijska voditeljica še dodatno prikupila vsem oboževalcem.

Slovenska televizijska voditeljica in manekenka Tara Zupančič ni zgolj lep obraz na slovenski medijski sceni. Zelo jasno je, da je tudi velika ljubiteljica živali in predvsem zelo dobra ter pozitivna oseba. Zato njena zadnja poteza niti ni tako zelo presenetljiva. 

Tara se je namreč odločila, da za leto 2018 pripravi lastni letni koledar, del izkupička pa bo namenila v dobrodelne namene. "Lansko leto so si moji domači zaželeli koledar za novo leto. Moj koledar. Stara mama mi je rekla, "ja pa daj Tara 'naprintaj' nam 12 slik, da jih lahko gledamo celo leto." No, seveda je malo trajalo, da sem zbrala in ustvarila en tak kup svojih slik in jim nalimala gor še vse številke leta, ki prihaja. Pa sem povedala svojim prijateljem, kaj bom letos svojim podarila za božič in vsi so rekli  "ooo lepo, jaz bi tudi kupil tvoj koledar." OK, jih natisnem več in podarim še njim, z veseljem - malo s sramežljivim občutkom, a vseeno z nasmehom," je o svoji potezi na facebooku zapisala Tara.

Ob tem pa je dobila še idejo, s katero bi lahko izkazala svojo dobrodelnost in pomagala sebi ljubljenim živalim. "Ko oddajam naročilo se zagledam v še eno izmed tisoče objav na fb-ju, o živalcah, ki jih zebe, ki nimajo kje spati, ki nimajo tistega, za katerega bi mahali z repkom, katerih učke so žalostne, polne otožnosti in strahu, Vse tiste učke, za katerim pa žari samo iskreno, čisto in upajoče srce. Utripajoče upanje, da bo prišel nekdo, ki jih bo rešil. Ki jim bo dal briketke, ki jim bo prinesel toplo odejico, jih pobožal in jim podaril novo življenje. In tako sem se odločila. Pošljem svoje slikice v "svet" in delni izkupiček podarim Angelskim Šapicam. Njim, ki so kot angelčki za vse tiste živalske dušice."

Tara je ceno za koledar nastavila na 12,99 € od tega pa bo 4 € namenila Angelskim Šapicam, koledarje pa lahko naročite kar na njenem facebook profilu.

prejšnji članek
Mitja Katjo stiskal na seniku
Resničnostni šovi
Mitja Katjo stiskal na seniku
naslednji članek
FOTO: Helena Blagne danes lepša kot v mladosti
Svet slavnih
FOTO: Helena Blagne danes lepša kot v mladosti