901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Aleš Hrvatin po izpadu iz šova podlegel skušnjavi?

5. 12. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
ales 23 11

Aleš uživa v tedenski nalogi. foto: Planet Tv

Razkrito je, čemu se tekmovalec šova The Biggest Loser predaja po izpadu.

V šovu The Biggest Loser je najbolj pomembno to, kakšen način življenja tekmovalec poosebi med snemanjem in kako to prenese na svoje realno življenje, ki je polno skušnjav in drugih dejavnikov. Je zadnji izpadli tekmovalec Aleš Hrvatin po koncu snemanja podlegel skušnjavi, ali še naprej vztraja pri svojemu cilju. 

V oddaji od Težaka do junaka je tehtnica pokazala, da Aleš ni pridobil novih kilogramov, ni pa jih tudi pretirano izgubil. Sam je priznal, da so na začetku kilogrami naraščali, a da je kaj kmalu vse postavil na svoje mesto in zopet začel nadaljevati s potjo, ki si jo je začrtal v začetku leta. Njegova teža je namreč januarja znašala kar 223 kilogramov, njegov osnovni cilj pa je bil izgubiti kar 100 kilogramov. Najprej je z 'misijo' začel sam, 36 kilogramov pa je izgubil tudi v šovu. Kam pa ga je pot zanesla po samemu snemanju?

To je razkrila njegova nova trenerka. Aleš se je namreč odločil, da bo s treningi nadaljeval s trenerko Majo Ujčič, ki je na facebooku zapisala: "Aleš Hrvatin Lujko, kot ga že nekateri poznate iz oddaje The biggest loser Slovenija si je zastavil jasen cilj v življenju. Ta se glasi: Zdravo življenje in izguba odvečnih kilogramov.Aleševa začetna teža je znašala 223 kg. Meseca januarja je začel sam izgubljati kilograme nakar se je prijavil v resničnostni šov z 194 kg.. Kot ste lahko videli v šovu je z trdim delom in prehrano do sedaj uspel izgubiti še dodatnih 36 kg. Sedaj pa v domačem kraju in v našem FITNES STUDIU pridno trenira in si upa trditi da bo svoj naslednji cilj -100kg tudi dobro speljal. Ales čestitamo in kar tako naprej ... Podpiramo te in vem da ti bo uspelo."

Ob tem pa je objavila tudi nekaj fotografij, ki razkrivajo, da upoštevata nasvet Andreja Milutinoviča. Le-ta je namreč predlagal, da Aleš trenira tudi z utežmi, saj mora pridobiti na mišični masi, tako pa bo tudi hitreje in lažje izgubljal kilograme. 

prejšnji članek
Tanja Žagar ga je končno pokazala!
Svet slavnih
Tanja Žagar ga je končno pokazala!
naslednji članek
Jasna Kuljaj delila utrinek s svojega napornega treninga
Svet slavnih
Jasna Kuljaj delila utrinek s svojega napornega treninga