901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasna Kuljaj delila utrinek s svojega napornega treninga

5. 12. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
Voditeljica oddaje Od težaka do junaka se je pred letom dni tudi sama mučila v telovadnici. Njen trener pa je bil komentator šova, ki jo na to redno opominja.

Hlače Freddy so očarale tudi Jasno Kuljaj. foto: Branka Timpran in osebni arhiv

Ko sta v studiu oddaje Od težaka do junaka, v kateri komentirajo dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija Jasna Kuljaj in Andrej Milutinovič, vedno pride do pogovora o njenem (ne)obiskovanju fitnesa. Jasna je že razkrila, da jo je Andrej pripravljal na vodenje prireditve, ona pa je kasneje treninge opustila. Zdaj pa je s svojimi sledilci zopet delila posnetek, ki je nastal pred letom dni in dokazuje, da je v fitnes tudi v resnici hodila. 

"Najino fitnes treniranje pred enim letom. Škoda, ker se po tem videvava samo še v tv studiu," je nekoliko sarkastično zapisala priljubljena voditeljica. Ob tem je še razkrila, da je bila uradna snemalka dokaza (posnetka) Špela Grošelj in da se nobenemu ni niti sanjalo, da bodo nekaj mesecev kasneje delali na skupnem projektu. "Snemalka posnetka je bila Špela Grošelj, nobenemu od nas se ni niti sanjalo, da bomo par mesecev kasneje skupaj v projektu The Biggest Loser Slovenija."

prejšnji članek
Je Aleš Hrvatin po izpadu iz šova podlegel skušnjavi?
Svet slavnih
Je Aleš Hrvatin po izpadu iz šova podlegel skušnjavi?
naslednji članek
Isaac Palma: Domov odhajam srečen!
Svet slavnih
Isaac Palma: Domov odhajam srečen!