stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Damijan še vedno na kmetiji

7. 12. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
Čeprav je Damijan že pred časom zapustil posestvo, pa so vezi, ki jih je prepletel v času bivanja na kmetiji, še kako žive. In če se je zdelo, da so že pred tedni potonile v pozabo, temu še zdaleč ni tako. Damijanov klan se potuhnjeno dviga na noge in vrača udarec.

foto: POP TV

Resničnostni šov Kmetija je zaplaval v svet, kjer ni prav nič tako, kot se zdi na prvi pogled. Igra postaja vse bolj premetena, poteze tekmovalcev pa sila nepredvidljive. No, ali pa je bilo tako že tedne poprej, zdaj pa se počasi odstirajo tančice in jasnijo obzorja. Če smo minule dni spremljali naklonjeno navezo med Katjo in Mitjem in pa seveda Majo, kjer naj bi se spletla celo globlja čustva, pa se je tokrat izkazalo, da je mladenič potiho koval druge načrte. Kot prvi dvobojevalec je za drugo dvobojevalko izbral dekle iz svojih vrst, s čimer je dokazal, da še vedno obstaja zloglasni Damijanov klan. Borisu, ki je v tem tednu ponovno glava družine, je bilo slednje nemudoma jasno. "Klan še vedno ni padel! To je bil sigurno dogovor, ker je Mitja pred glasovanjem drugače razlagal, katero bo izbral. Edino jaz in Katja sva še na drugi strani in Damijanov klan še kako živi. A da ne bo Mitje na koncu vse skupaj presenetilo in bo moral domov,'' razmišlja Boris.

Jutro po noči na seniku. foto: POP TV

Pa ambiciozni Mitja? Zakaj posegel natanko tja, kjer je koval zavezništvo? 21-letnik je z odgovorom precej presenetil, saj se je odločal tudi na podlagi koristoljubja …"Odločal sem se med Katjo in Mileno in se na koncu zadnji hip premislil ter izbral Katjo. Milene pa nisem izbral zaradi kuhanja, saj Milena dobro kuha in sem se navadil na njeno kuhinjo," se je zagovarjal samozavestni Mitja, ki namerava v areni premagati Katjo in jo poslati domov. Ali mu bo uspelo, bo znano zelo kmalu …

Tekmovalci opažajo, da sta se Maja in Mitja med seboj močno povezala. foto: PLANET TV

prejšnji članek
VIDEO: Kim Kardashian pokazala osupljivo postavo
Svet slavnih
VIDEO: Kim Kardashian pokazala osupljivo postavo
naslednji članek
Maraaya: Miklavž jima je prinesel prav posebno darilo
Svet slavnih
Maraaya: Miklavž jima je prinesel prav posebno darilo