nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tadej Pišek: Njegovo dekle ni prav nič ljubosumno

10. 12. 2017; 07.00
Avtor: A. C./Zvezde
Tadej Pišek

Tadej: »Na Facebook dobivam vse mogoče, od nespodobnih fotografij do pisem deklic, ki vztrajajo, da bi me rade spoznale, me sprašujejo, kje živim in podobno.« foto: POP TV

Postavni Tadej Pišek je trenutno eden najbolj obleganih in zasedenih slovenskih igralcev. Nastopa v kar nekaj predstavah, vseslovensko priljubljenost pa mu je prinesla vloga v televizijski seriji Reka ljubezni.

»Ne morem verjeti, kakšno moč ima televizija! Vsak dan pridemo v dnevne sobe ljudi, ki so nanizanko vzeli za svojo. Pred kratkim sta se Rok in Irena razšla in na Facebooku, pa tudi po elektronski pošti so se usula vprašanja, ali ne bosta več skupaj, kako bo zdaj z njuno ljubeznijo,« je igralec počaščen zaradi velike prepoznavnosti. »Snemamo od maja, prva sezona se počasi bliža koncu, dobro smo se ujeli in privadili drug drugemu, tako da lahko res damo vse od sebe. Vesel sem, da ljudje to vidijo in cenijo,« nadaljuje mladi igralec, ki je trenutno res vroče blago. V otroških predstavah je vedno spodobno oblečen v kostum, v Dekliščini pokaže čisto vse. »V predstavi se dobro znajdem. Tako dolgo smo vadili, da smo nazadnje že morali pred občinstvo, ki nam je pritrdilo, da smo zares smešni. Ljudje se dve uri smejejo, odzivi so izjemni. Lepo je stopiti na oder, ko veš, da bo občinstvo uživalo. S koreografom Miho Lampičem smo dodobra naštudirali striptiz točko. Veliko energije smo vložili v piljenje plesa in slačenja. Ne boste verjeli, tudi trganje oblačil s telesa je treba vaditi,« pravi Tadej, ki ni imel nobenih zadržkov, da se v predstavi popolnoma sleče. »Tega nisem naredil prvič. Lani smo v Slovenskem stalnem gledališču iz Trsta delali predstavo, v kateri smo bili tudi goli. Z goloto na odru nimam težav, vendar mora biti upravičena, da ni sama sebi namen in sredstvo šokiranja. Če je uporabljena pravilno, gledalci niti ne opazijo, da smo igralci goli, in lahko veliko pripomore k boljši zgodbi,« pravi Tadej in dodaja, da njegova golota prav nič ne moti njegovega dekleta.

Posebej za Zvezde je priznal, da je že nekaj časa srečno zaljubljen. »Vendar ko sem se odločil za sodelovanje v seriji, sem se odločil, da bom del svojega življenja zadržal zase. Dajem svoj obraz, vsak dan sem v dnevnih sobah Slovencev, čisto vsega pa ne želim razgaljati. Svoje intime ne želim razkrivati. Lahko vam povem samo to, da obstaja tudi Tadejeva Irena. Imava se super, zelo me podpira, dobro prenaša moje odsotnosti in projekte. Zelo sem vesel in srečen, da se imava skupaj res fino,« prizna in doda, da ni igralka. Oba pa sta se pošteno nasmejala, s katerimi dekleti so ga že ženili v preteklih mesecih, odkar se pojavlja na televiziji. Vendar ob tem samo zamahne z roko in se ne vznemirja, saj ve, kakšno dragocenost ima doma.

foto: POP TV

prejšnji članek
Trump kot deček: Nasilnež z angelskim obrazom
Svet slavnih
Trump kot deček: Nasilnež z angelskim obrazom
naslednji članek
Špela Grošelj in Jasna Kuljaj – vlivata pogum in ne olepšujeta
Svet slavnih
Špela Grošelj in Jasna Kuljaj – vlivata pogum in ne olepšujeta